hej jestem troche was zaniedbalam bo byla mam u nas ateraz troche sie wzielam za szycie
)) ale poki co poklocilam sie z maszyną
))
ehhhh
dzis chyba owulka byla sexik tez wiec zobaczymy
)))mam nadzieje ze II kreski i za 8,5miesiaca sicznego zdrowego bobaska
))
Ania ,Krusia u nas tez pogorszyla sie znowu skora i dosc ze po osowe ranki sie nie goja to jeszcze wyszedl taki okropny liszaj obok szyjki ale u nas po maselku laciatym najpewniej:/
czym zastepujecie mleczko?moj smok inaczej niz na butli nie usnie ,w nocy tez wciaga mleko bo woda go niezadawala
tez mialam przejsc na pieluszki wielorazowe ze wzgledu na uczulenia pieluszkowe ale jak sei wzielam za czytanie i ie jest rodzai to zrezygnowalam
) nie u nas musialabym miec 30kompletow bo tu tak schnie ze wcale ale przerazilo mnie to namaczanie pranie dodatkowe plukanie bez plunu do pukania tylko olejki itp itd no i stwierdzilam ze to nie moja bajka i napewno taniej niz jednorazowki nie bedzie
ehhhh
dzis chyba owulka byla sexik tez wiec zobaczymy
Ania ,Krusia u nas tez pogorszyla sie znowu skora i dosc ze po osowe ranki sie nie goja to jeszcze wyszedl taki okropny liszaj obok szyjki ale u nas po maselku laciatym najpewniej:/
czym zastepujecie mleczko?moj smok inaczej niz na butli nie usnie ,w nocy tez wciaga mleko bo woda go niezadawala
tez mialam przejsc na pieluszki wielorazowe ze wzgledu na uczulenia pieluszkowe ale jak sei wzielam za czytanie i ie jest rodzai to zrezygnowalam