Maja, zachowac!!! Clo jest na stymulacje owulacji (poprzez wzrost pechwrzykow), potrzebne czy nie, opakowanie malenkie
Dla nas absolutny must have: 1) monitor oddechu - bez niego spac nie moglam bo ciagle wpatrywalam.sie w mloda czy oddycha, mamy przyczepiany do pieluszki - snuza go(ale przyczepiamy do do spodenek na zewnatrz), mozna wszedzie zabrac, wielkosci pudelka od zapalek; 2) lezaczek - najpierw uzywalismy hustawki bright stars, ale srednio pasowala, dziwna pozycja. Dla najmniejszego dziecka ok, ale dla starszego srednio. Potem dostalismy od mojej mamy lezaczek baby bjorn i jest ekstra! Drogi, ale mozna poszukac.uzywanego. Dziecko samo sie buja jak chce, moze byc od urodzenia. Jestem nim zachwycona,
3) poduszka rogal- do karmienia niezastapiona,.siedzisz wygodnie w fotelu, mozesz czytac ksiazke,.ogladac tv czy sprawdzac neta a dziecko wygodnie sobie ssie. Pozniej, jak dziecko starsze i ciezsze, karmilam.bez poduszki,
4) monitor z.kamera.super sprawa. Najpierw mielismy sam.dzwiek i byl ok. A kamere kupilismy jak mloda zostala wyprowadzona do swojego pokoju. W nocy gdy uslysze jakis jek to sprawdzam w monitorze co sie dzieje, czesto tylko cos zakwili przez sen. A tak to bym biegla do niej.
Moge jeszcze dodac smoczki MAM na noc te swiecace w ciemnosci. Lezy w lozku i jak Laura chce i zawsze go sobie znajdzie i nie placze ze znalezc nie moze jak to ma miejsce przy okazji zwyklych smoczkow. Dla mniejszego dziecka tez fajna sprawa bo Ty go latwo znajdziesz w ciemnosci. Oczywiscie dla smoczkowych dzieci.
Przepraszam.za pisownie ale pisze na szybko z.tel zanim dziecie sie obudzi z porannej drzemki.