reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Maja, buuuu :-(. Przykro mi. Pociesz się tym, że przecież w końcu się uda. I pewnie jak zwykle będzie to w najmniej oczekiwanym momencie. Trzymaj się dzielnie.

reklama
Maja :( szkoda... Trzymam kciuki, by maluszek u Was pojawił sie jeszcze w tym roku, na świecie oczywiście :)
A z tą zazdroscia to wiesz jak jest. Kazda z nas chyba to przechodzila podczas starań. A do gina idziesz tak czy siak?

Susel dziekuję :) Cieszę sie, że daje Tobie nadzieję, oby była donoszona tym razem :) A co do lutki cz dupka to nie mam pojęcia. Mnie zawsze dawali lutke, teraz tez biorę i potwierdzam słowa Aguska- tyje sie. Doczytałam to nawet na ulotce. Jestem juz prawie 2 kg do przodu mimo niezmienionej diety, czuje się obrzmiała, źle mi z tym.

Polja u mnie lutka była podawana na regilację cyklu, czyli dopiero po tym jak się okazywało że w cyklu nie wystapiła owulacja. Teraz mam na podtrzymanie.

Aneczek byłam na weselu w 34 tc. Duzo nie tańczylam bo nie mialam już sily,ale tez ochoty. Towarzystwo głównie podpite, mój mąż też. Wolałam pogadać z innymi ciężarnymi kolezankami. Ale byla tez dziewczyna, która miala podobny wiek ciazy do mojej (urodzila tydzien po mnie) i nie schodziła z parkietu, nie wiem skąd ona miała tyle energii. No ale była tez ode mnie mlodsza z 10 lat:happy:

Przedłużony weekend czy co, że taka cisza i spokój? Choć przyznam, że ja też weny jakoś nie mam. Poza tym przed chwilą przeczytałam, że w szpitalu, w którym mam rodzić, jakieś dwa tygodnie temu odbył się poród tragiczny w skutkach. Dziecko przewieźli do innego szpitala w ciężkim stanie. Niby za późno zrobili cc. Ale podobno nie było żadnych wskazań, żeby zrobić wcześniej. Dopiero jak ktg wykryło brak tętna.

do ginka sie nie wybralam bo taka ciezka pogoda ze nie dalam rady sie ogarnac:)))))))))))))

@trwala 2dni i sobie poszla dziwne to ale moze i ona miala dosc tego mojego paskudnego humorku:p
sorki lece mama wlasnie laduje:))))

aneczek no wlasnie nie zrozumialam o co chodzi, ale wszyscy inni mowia ze duphaston tylko moze pomoc wiec bede trzymac sie tej wersji :tak: a u Ciebie jak juz daleko! SZOK! ekstra!

polja ja bralam luteine i ciaza sie utrzymywala, potem przerzucilam sie na duphaston i poronilam. nie mam pojecia czy mialo to zwiazek z lekami.

maja przykro mi :(

Kruszka no to ja chyba jednak bede sie trzymac duphastonu ;-) ktory to juz tydzien u Ciebie?

Aneczek wcale sie Tobie nie dziwię, że sie boisz. Ale wierz w to, że u Ciebie wszytsko będzie dobrze :tak:

Maja no rzeczywiście dziwna @. A moze nie bylo owu w tym cyklu i stąd takie cuś...

Susel konczę 8 tc. W piątek wszystko sie okaże...

Dziewczyny pomocy!!! Jakis pechowy ten cykl mam. Poczawszy od @ dziwnej jak wam pisalam. Dzisiaj 12dc. Kreska na tescie owu coraz mocniejsza (mysle ze jutro albo pojutrze), ale...dopadla mnie jakas infekcja-swedzi i piecze.. Wiecie czy to jest przeciwskazaniem w staraniach? Ide zaraz do gina ale do pierwszego lepszego ktory mial wolny termin. Spytam sie oczywiscie ale chcialam Was sie poradzic czy moze wiecie..

Krolowo a od kiedy to masz,kiedy to Cie dopadlo? Moze to chwilowe podraznienie.A dobrze pamietam,ze używasz Lactacyd? No nie wiem, bo jesli to chwilowe to chyba bym sie nie poddawala.

reklama
Dzięki dziewczyny, ja w tym cyklu miałam luteine od 12 dc więc z pewnością zbyt wcześnie, nie wiem dlaczego tak wcześnie, więc jutro dopytam co i jak:), bo prawdopodobnie hamowała owulację której i tak podobno wcześniej nie miałam

Do góry