reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Maja, witaj po przerwie. Pewnie, że pamiętamy :-). Napisz co tam u Was. No i życzę powodzenia w staraniach. Zaczęliście już czy dopiero planujecie? Synusia macie ślicznego. Buźka do całowania :-D.

Kruszka, chyba tak właśnie zrobię, bo za chwilę zaczynam 8 miesiąc, a czas leci jak wściekły. Ani się obejrzę, a nie będę w stanie sama niczego zorganizować, a co dopiero łóżeczko itp.

Asicka, Ty też już za chwilę będziesz jechała na porodówkę, także spokojnie, doczekasz się i Ty ;-).

reklama
Aneczek1 dzieki za mile powitanko :))balam sei ze mnie polkniecie żywcem:)))))))
w tym cyklu wrocilismy do gry ,powinnismy poczekac jescze 2miesiace bo we wrzesniu stracilismy nasze ukochane blizniaki ale jest ok wiec wracamy do staranek,w zeszlym miesiacu juz zaczelismy ale nic nie wyszlo mam nadziejeze w tym bedzie lepiej:)))
MYSIA??!!!???!!!co u Ciebie?? w dalszym ciagu na Ciebie czekamy::))))))))))))ty wiesz o co chodzi:)

Maja, przykro mi z powodu Waszej straty. Bierzesz coś na stymulację? A co do Myśi, to daaaawno się nie odzywała niestety.

Ma być córeczka. Póki co na każdej wizycie się potwierdza :tak:. Powodzenia w takim razie. Odzywaj się Kochana do nas częściej. Szkoda, że pozostałe Dziewczyny nam gdzieś uciekły, ale wiadomo jak to jest z czasem.

Miłej nocy!!!

:-o Mają czesc! Ocieram oczy ze zdumienia,bardzo się cieszę że się odezwałas.Dwa dni temu o Tobie myślałam:-) O Pauli również,może też się odezwie.
Przykro mi z powodu Twoich bliźniąt,przeżyłam to w sierpniu. Strach pozostał.

Zresztą miałam nic nie mówić,bo ciągle się boję. Poszłam dziś spuścić trochę krwi na TSH i bete. Dwa dni temu wyszły mi dwa pozytywne testy.

Kruszka ja o Was mysle od dawna ale caly czas cos a potem sie balam ze mnie zjecie:)))
Krusia to mega kciukasy teraz bedzie dobrze i u Ciebie i u mnie!!!ja w srode testuje:))))beda 2krechy i zdrowy bobasek za 8miesiecy!!!

reklama
maja16 synuś cudowny:*:*:* powodzenia w staraniach:):):)

aneczek1 szykuj wyprawkę bo już czas Kruszka ma rację:) Ja po trochę tak wszystko kolekcjonowałam... Bo jak przyjdzie wszystko na raz to porażka... Dużo mam od kuzynek i tak dorobiłam się dwóch leżaczków - bujaczków :D

Niech te dni szybciej mijają... Eh... Tak w ogóle patrzę i myślę, że to forum dla staraczek i chyba nie powinno mnie tu być :D ale zostaję z Wami bo na pewno jak mała podrośnie znów będziemy się starać... Nie chce odkładać tego na później... Bo wiem jak jest przy PCO:/ no chyba że się coś zmieni i nie będę mieć tego problemu... Bo podobno tak też może być:) ale bym się cieszyła:)

Do góry