reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobry :-)

Fimka, witaj. Pewnie, że możesz dołączyć. Może nowe staraczki ożywią nam wątek :tak:. Życzę Wam powodzenia w staraniach.

reklama
Błonka śliczności :-) Super, że wsio w porządku, tylko tak dalej
Fimka witaj :-) Ja też jechałam na dupku, po 2 czy 3 cyklach się udało. Wcześniej brałam luteinę, ale potem wystąpiły mi krwawienia w połowie cyklu i gin mnie przerzucił na dupka. Tylko u mnie zero torbieli, jedynie miałam mega długie cykle. Życzę powodzenia, trzymam kciuki za owocne staranka

Fimka, ja brałam dupka na plamienia przed @, ale na mnie nie zadziałał za bardzo. Też nie miałam problemów z torbielami na naturalnych cyklach. Jedynie po przestymulowaniu clo miałam z tym kłopot, ale zawsze po odstawieniu wszystko wracało do normy. Nam się udało na całkowicie naturalnym cyklu po 1,5 roku starań.

Fimka, oby to jednak nie była endometrioza. Fajny blog :-). Właśnie szukam czegoś na imieninową imprezę mojego męża. A Twoje desery są świetne!

Dziewczyny, mam pytanie w sprawie materacyka do łóżeczka. Widzę, że są najróżniejsze rodzaje. Lateksowe, kokosowe, piankowe, gryczane i przeróżne mieszane. Jak wybrać odpowiedni??? Czym się kierowałyście przy zakupie materacyka? Jakie Wy posiadacie i dlaczego akurat te?

reklama
Agitatka ja też mam ciągłe jakieś problemy ze skórą malucha, uważam na to co jem a potrafi buzię mu wysypać po zjedzeniu arbuza czy jajka (ale tylko takie "kupne" a nie wiejskie" )więc czasem myślę że to nie same jedzenie uczula a te wszystkie konserwanty, ulepszacze i cholera wie co jeszcze oni tam dodają. A co do prania to mojej znajomej dermatolog kazała prać w płatkach mydlanych, tak żeby wykluczyć alergię kontaktową.

Błonka piękna Marysieńka :)))

Kwiatuszek daj znać jak tam pierwszy dzień w pracy :)))

Fimka witamy serdecznie :))) Trzymam kciuki za staranka :)

Aneczek ja mam materac gryczano-kokosowy, wybrałam go dlatego że jest dość twardy, nie odkształca się. Najgorsze są materace piankowe, bardzo szybko się odkształcają. A na początek do łóżeczka na wyposażenie polecam kupić poduszkę klin, ochraniacz, nieprzemakalne prześcieradło. Mi bardzo się sprawdza przewijak nakładany na łóżeczko i organizer taki materiałowy.

Dziewczyny mi położna kazała rozszerzanie diety zacząć od glutenu, kurcze bądź tu człowieku mądry jak każdy inaczej mówi. Mam pytanie czy same przyrządzałyście posiłki dla maluszków czy tylko słoiczki?

Pozdrawiam serdecznie

Do góry