reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
boze swiety co za dzien mialam te wyniki odebrac na cytomegalie... i **** ***** **** nie powie mi jaki wynik bo musze zaplacic najpierw 200 zl ale nikt mi nie powiedzial ze to platne bedzie, bo ja mam ubezpieczenie z lux medu... i tam ciazowe wszytskie badania mam wpakiecie... no cholera jedna *******ona jedno slowo ze musi pani zaplacic ale nie... ide dzis a tam rachunek na 240 zl a ja nie mam teraz tyle jestem przed wyplatą..... sory za slowa.. no tak sie wkurwilam ze szok :(

reklama
Błonka, a te badania na skierowanie robiłaś? Kurde no, 240zł to trochę dużo :crazy:. Nie dziwię się, że się zdenerwowałaś. Poza tym u nas w labo jak robi się płatne badania, to każą płacić od razu przy badaniu, a nie przy odbiorze wyników, więc też dziwna praktyka moim zdaniem. A jak nie odbierzesz wyników, to nie musisz zapłacić? Ale głupole!

Aneczek jeszcze nic nie wiem. Dam jej kilka dni.
Błonka jeśli masz w pakiecie to dlaczego masz płacić,nie rozumiem? A nie możesz przez neta sprawdzić?

Zawsze wszędzie robią ludziom jakieś problemy... Mi sie ostatnio gość chciał wepchać w kolejkę w sklepie i jeszcze na mnie że ja się wpycham... Bezczelny!! Ale były tam kobiety, które tak biedaka zjeździły że aż to zabawne było... Że na kobiete w ciąży krzyczy i że on sie wpycha... No ale i tak się zdenerwowałam:/ Teraz w ogóle jakoś w nocy spać nie mogę w dzień chce mi się ciągle spać i przez to chodze jakaś taka markotna...:/ Naprawdę już wolę wstawać w nocy do karmienia! Przynajmniej nie będę się tak męczyć... A mała to mnie tak strasznie kopie i to głównie po pęcherzu że już marze o porodzie:) heh

Błonka ale ja tez mam ubezpieczeniez lux medu I mialam to badanie w pakiecie I za nic nie płaciłam...chyba ze są rózne pakiety I np mam mniejszy...ale nie sądze....dziwne...ja bym tam pojechala wyjaśniac....

to głowne badanie mam w pakiecie... wyszlo na granicy i dlatego kazali mi robic w tym kierunku szczegolowe za ktore juz mam placic... ot co i dlatego sie tak wkurzylam... bo pisze mi ze ciazowe badania sa darmowe a tu sie okazuje ze mam placic teraz 240 zl... maz w pracy ma sie dowiedziec o co chodzi bo mi w przychodni babka powiedziala ze lux med poucinał teraz w pakietach rozne badania... Ikasia sprawdz sobie czy Tobie sie pakiet nie zmniejszył...

asicka co do niemyłych sytuacji nie wiem czy Wam opowiadałam ostatnio jak w banku mnie baba zwyzywała?????? no kosmos.. cisnienie chyba 200 na 200... czekam sobie w kolejce do okienka, przede mna jakies 8 osob.. weszcie moja kolej i wchodzi jakas baba o kuli do banku i staje przede mną... ja sobie mysle tak... niech tylko sprobuje mi do okienka podejsc, ja rozumiem ze jest o kuli ale jak nie moze stac niech by mnie zapytala czy ja puszcze.. albo niech usiadzie na ławce zwlaszcza że za mna juz nikogo nie było... ja w ten dzien tez sie bardzo źle czulam, mialam mdlosci, bol głowy... no nic facet od okienka odszedł... to ja podchodzę no bo niby dlaczego nie? ktos mnie zapytal czy przepuszcze w kolejce??? ja tez w ciazy jestem... a ta do mnie "ty **** na piz do" no nie wytrzymalam i sie odwrocilam i mowie ze z takimi tekstami to do sąsiadek sobie moze startowac.., że tu jest kolejka i ze ja tez sie zle czuje, jestem na poczatku ciazy i bardzo mnie glowa boli... i że jakby chociaz kulturalnie zapytala czy ją przepuszcze to by byla inna rozmowa... ta do mnie ze jestem beszczelna pyskata i ze ciaza to nie choroba i powinnam przepuscic 20 takich jak ona... no i kobieta w okienku az sie zczerwienila wstala i kazala mi podejsc do okienka a na ta babe kazdy sie gapil potem...

Błonka no to też miałaś przygode:/ jacy ludzie potrafią być... Okropieństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś się w końcu wyspałam:) bo poprzednie noce to była porażka....

Asicka i ja dziś pospalam.Mały się zagapil i spał do 7,a ostatnio budził się już o 5. Tylko M się do pracy spóźnił, zaspal gdyż Franek nie wolał :)

Dżizas jak Was czytam to sobie przypominam jak te hormony w ciąży szaleją ułatwi się zdenerwowac.

No tak teraz tyle osób korzysta z lx że nic dziwnego,iż ciągle nie ma wolnych terminów.Do alergologa Do kontroli będziemy czekać 2 mies. PANI w recepcji poinformowała,ze mogę dzwonić i pytać czy coś sie zwolni. Odpowiedziałem,ze mogę a właściwie powinnam zrezygnować z pakietu u nich. Już mnie ten lx wku#@;-#wia. Ciąży tam nie będę prowadzić na pewno. Zawsze trzeba czekać, wizyta do giną 1,5 mies,oczywiście mogę iść do innego,Ale jak ktoś ma dużo miejsc wolnych to przeważnie burak jakiś. Dlatego chodzę do mojej ginki
prywatnie i chrzanie ten Lux med.

reklama
Dziewczyny, coś strasznego co piszecie jak się ludzie wobec kobiety i to jeszcze ciężarnej potrafią zachować. Wstyd! I to jeszcze mężczyzna :angry:.

Kwiatuszek, co to za praca? Można już gratulować?

Ikasia, a jak u Was? Można powiedzieć, że Ty już na ostatniej prostej :-) Jak się czujesz? Torba spakowana? Miejsce dla Małego przygotowane? Ja myślę, że niedługo zacznę segregować i prać wszystkie ciuszki, a za jakieś dwa tygodnie chcę wyciągnąć mojego na zakupy wózka, łóżeczka, materacyka itp.

Ostatnia edycja:
Do góry