reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ania pusc ja bez pieluchy, załuz tylko spodenki zeby nie pocieklo po nogach jak siknie.. wypierze się.. cos lekkiego jej załóż... ja Zosie tak wietrzyłam jak miala pupe czerwoną...
prenatalne mam 3 grudnia, zobaczymy co tam wyjdzie, ta cytomegalia mnie martwi, bo jakby nie byl oszansy na jakies powiklania nie zlecala by mi badan dodatkowych

reklama
Aniu Zosia dobrze, broi.. marudzi, sądzę że zaczyna nam się powoli bunt 2 latka... 15 / 16 miesiecy to chyba juz takie poczatki .... jak czegos nie pozwalam.. ooo tak jak teraz nie pozwalam wejsc mi na kolana i dostac sie do półki.. zaczyna się płacz i wymuszanie....

hej hej
podczytuję Was z tel, ale nie pisze, bo to zbyt skomplikowane :)
jest u mnie mama i akurat jak Ona drzemie i Franio też to dorwałam kompa, by wam popisać.

Krolowa jestem z Ciebie dumna, że tak super poradziłas sobie z usypianiem Laurki :tak:. Znajomym opowiadam o Tobie i Ani, jakie z Was super mamusie, konsekwentne i w ogóle:-) WIdziałam zdjęcia jak Laurka pieknie stoi. Extra macie pogodę, zazdroszczę.

Aneczek
no rzeczywiście po glukozie nie można sie ruszać. Jak miałam robiona po porodzie i musialam wrócic do domu, bo zostawilam Franka z bratowa, a ona była w ciązy i jeszcze z coreczką. Nie chcialam jej na glowie wszytskiego zostawiac na 2 h. Pielegniarki kazaly mi podpisac oświadczenie, że wychodze na własna odpowiedzialność.
a ZUS na pewno wszytsko wyjaśnisz:tak:

cześć Agnieszka fajnie, że zajrzałaś, bo nie odzywałas sie od porodu :tak:

Hej dziewczyny:) Ja sie pochorowałam i cały czas w łóżku:/ ale juz jest ok... To chyba ta pogoda... U mnie za oknem snieg... Co do wypicia tej glukozy to ja przez te dwie godz ledwo wytrzymałam żeby nie zwymiotować tego... Źle to wspominam... Samo wypicie to było nic. Kończy się listopad i niedługo zaczyna się grudzień a wraz z początkowymi dniami grudnia zacznie się 8 miesiąc ciąży:) i tak powoli zaczynam się zastanawiac jakie ubranka mam zabrać Ani do szpitala? Słyszałam że najlepeij body i pajacyki? A Wy co myslicie? Ja sama nie wiem bo pierwsze dziecko w końcu... I człowiek taki zdezorientowany:/ Pozdrawiam!

reklama
Dziewczyny poratujecie ! Ja chyba nie mam dobrych wyników prolaktyny z obciążeniem. Na czczo mam 10, a po pigułce i pierwszej godzinie 393, po drugiej tabletce i kolejnej godzinie 270. Myślałam, że to ok, ale chyba są zupełnie do bani...

Do góry