reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Asicka, ani się obejrzymy, a będzie styczeń. To tylko kilka tygodni :-). Przecież przed chwilą były wakacje :szok:. Co do porodu, to ja aktualnie jestem za naturalnym. Piszę, że aktualnie, bo przed zajściem nawet nie chciałam o tym słyszeć. Za wszelką cenę chciałam mieć cc. Ale jak już zaszłam, to zupełnie zmienił mi się pogląd na poród. Tak to natura stworzyła i nie ma co się zastanawiać. Oczywiście nie za wszelką cenę, bo są różne przeciwwskazania. Ale generalnie ja jestem za porodem naturalnym.

reklama
Dziekuję za życzenia dla mojego Szczęścia:-D

Asicka piekne imię wybraliscie, pochwalam bo i ja takie imie noszę :-D Słyszałam kiedys od kolegi, że wszytskie Anki to dziwne są, dlatego jego córeczka dostała Hania, choc miala byc Ania:szok::-D

Kochane brzuchatki, niech wam zdrówo dzieciaczki rosną:tak:

Kwiatuszek uściski dla Ciebie:-)

Dziewczyny, chcialam wam tylko powedziec ze w koncu mi sie udalo! 15dpo beta 44 :-) i to w cyklu bez wspomagaczy! aneczek to chyba tak jak u Ciebie, co? az nie moge w to uwierzyc!

Suel!!! Moje OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!! Kochana, cudownie :-D. Życzę Wam teraz spokojnej ciąży. Tak, mi też się udało dopiero jak odstawiłam wszystkie leki :tak:. Widać dobry sposób. Cieszę się ogromnie. Dbaj o Was, odpoczywaj dużo i niczym się nie stresuj.

Ja dziś biegnę na oddział na usg. Trzymajcie kciuki.

Miłego dnia!!!!!

Dzieki wielkie! chyba jednak najtrudniejszy sposob z odpuszczeniem dziala najlepiej :tak:Trzymam kciuki za wizyte!

wlasnie doczytalam ze Twoja macica zmienila sie w sale gimnastyczna (suwaczek) :-D:-D

Dziewczyny, chcialam wam tylko powedziec ze w koncu mi sie udalo! 15dpo beta 44 :-) i to w cyklu bez wspomagaczy! aneczek to chyba tak jak u Ciebie, co? az nie moge w to uwierzyc!
Susel serdeczne gratulacje!!! Pewnie dzis fruwasz 10 cm nad ziemią. Życzę Ci spokojnej i zdrowej ciaży. Dbaj o siebie :)

Błonka ja mam umówione HSG i kompleksowe badania :p

Kruszka kompletnie nie mogę się skupić na pracy!!:p przy testach pozytywnych jeszcze się martwiłam ale po necie już jestem dobrej myśli!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej! Jestem po wizycie. Ciągle mam łzy w oczach ze wzruszenia. Miałam usg 3D. Coś cudownego :-D. Mała nie za bardzo chciała pozować, bo zasłaniała buźkę rączkami, ale po kilku próbach udało się wydrukować kilka pięknych zdjęć. Nie mogę się napatrzeć! Dziewczyny, to jest CUD :tak:. Najpiękniejsze chwile mojego życia!!! Mała oczywiście w pełni zdrowa, wszystkie narządy w normie, serduszko ładnie bije. Mam tylko się oszczędzać, bo ilość wód jest na granicy normy, ale bez stresu.

Do góry