reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Wielkie gratulacje! wrzuc nam tu zdjecie to sie z Toba napatrzymy :-)

ja odebralam wyniki i tez wiekszosc w normie. wie moze ktoras jakie sa normy TSH i FT4 na poczatku ciazy?

reklama
Susel, nie mamy skanera w domu, więc ciężko będzie mi wstawić te zdjęcia. A co do norm, to wiem tylko, że w cięży te normy są inne. Ja w 18 tygodniu badałam i tsh miałam 1,0669, a ft4 10, 36 i gin mówił, że ok. Tylko ja jestem na Letroxie.

no to wierze na slowo ze zdjecia sa piekne ;-)

ja mialam TSH przed ciaza 3,06 a teraz spadlo do 1,8 wiec chyba jest dobrze. ft4 mam 13,8 i wlasnie nad nim sie zastanawialam bo nie znam ciazowych norm.

usg 23t 5d.jpgusg 23 t5d.jpgusg23t5d.jpg Zrobiłam komórką fotki i chyba nieźle wyszło :-) Mam nadzieję, że widać, że to buźka :tak:.

Załączniki

• usg 23t 5d.jpg
    usg 23t 5d.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 46
  • usg 23 t5d.jpg
    usg 23 t5d.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 48
  • usg23t5d.jpg
    usg23t5d.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 48
Widac, widac przesłodka jest !!!!!:-)
Wiesz ja tez mialam problem z wodami, były mocno na granicy. nawet bylam w szpitalu i dostałam zastrzyki ze sterydów na szybszy rozwój płuc na wypadek wczesniejszego porodu, ale to byl juz 34 tc. Gin mowila, że zwiekszenie ilości wypijen wody nie ma tu znaczenia. Jednak zaczelam pic min 2-3 l wody dziennie i wyniki poszły w górę. Polecam

Kruszka, mi gin mówił tylko, żeby się oszczędzać. Nie odniosłam wrażenia, że mam się jakoś mocno martwić tymi wodami, ale wiadomo jak to jest. Chciałam jechać na kilka dni do mojego brata, ale teraz już sama nie wiem. Podróż pociągiem przez kilka godzin chyba mi nie zaszkodzi, ale myślę, że i tak zadzwonię jeszcze do gina zapytać o opinię. A jak u Was? Czy po roczku coś się zmienia? :-D To w końcu poważny etap ;-).

Susel gratuluję!!!! Bardzo się cieszę jak innym się udaje:) Aneczek1 Piękna dzidzia:) Mi jak lekarz robił 3d to mówi cała mama:D hehe
Ja bardzo chcę naturalnie urodzic chociaz na samym poczatku takze mowilam ze chce cesarke... Moze jutro sie dowiem cos wiecej czy bedzie to konieczne bo mam wizyte:) Teraz mam problem jak przekonac męża do rodzinnego :D

Susel gratuluję!!!! Bardzo się cieszę jak innym się udaje:) Aneczek1 Piękna dzidzia:) Mi jak lekarz robił 3d to mówi cała mama:D hehe
Ja bardzo chcę naturalnie urodzic chociaz na samym poczatku takze mowilam ze chce cesarke... Moze jutro sie dowiem cos wiecej czy bedzie to konieczne bo mam wizyte:) Teraz mam problem jak przekonac męża do rodzinnego :D

Powodzenia na wizycie i daj znać co gin powiedział. A co do porodu rodzinnego, to ja swojego nie namawiam, bo prędzej to on musiałby namawiać mnie :-D. Nie chcę, żeby był przy porodzie. Mam dziwne opory.

reklama
Do góry