reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ze swojej strony mogę jedynie doradzić, żebyś powtórzyła betę jutro lub zrobiła po prostu test sikany. Jeżeli beta wzrosła, albo kreska na teście będzie ciemniejsza od poprzedniej, to umów się do gina. Co do duphastonu, to myślę, że do czasu wyjaśnienia się sytuacji możesz brać. Najwyżej jak test lub beta wyjdą definitywnie ujemne, to odstaw. Ale najlepiej zadzwonić lub pójść do gina.

reklama
susel to chyba błąd labolatorium... bo jak test wyszedl? to beta musi byc powyzej 25 raczej.... sprawdz i nie odstawiaj duphastonu poki nie bedziesz pewna :)

a ja zrobilam 2 testy, oba z 2 szara kreska ale nie wiem czy to nie kreska kontrolna ta pod bibulką... testy byly z jednej firmy, moze one tak juz mają... mam jeszcze jeden z innej fimry wiec zrobie go w poniedzialek przed ginekologiem....

dzieki dziewczyny za podpowiedzi ale dzis tempka spadla wiec nic z tego :-( nic z tego nie rozumiem bo jak to jest ze testy pozytywne, a do tego faza lutealna dluga jak nigdy, ale nie wazne bo i tak przepadlo.

Blonka a jestes pewna ze nie rozowa ta kreska?

Błonka u mnie też test pokazywał zaledwie cień, tak słabo widoczny że ja już ryczałam a mąż pod światło go wypatrzył :) zatem trzymam kciuki. Daj znać jak powtórzysz test.

Susel jeśli test wychodzi pozytywny, to powtórz betę. ile czasu mierzysz sobie temperatury? może być pomiar wiarygodny?

Błonka, powtórz koniecznie test. A czujesz coś? A może beta jutro wyjaśniłaby więcej? Trzymam kciuki.

Susel, szkoda, że temp. spadła :-(

Agusiek, jak u Was? Lepiej troszkę?

Ja miałam dziś taki piękny sen. Śniło mi się, że urodziłam ślicznego synka. Miał tak mocno niebieskie oczy, że napatrzeć się nie mogłam. Tylko nie miałam wózka i wszędzie nosiłam go na rękach :-D Ale był tak cudowny, że ja się doczekać już nie mogę jak zobaczę na żywo nasze maleństwo.

aneczek jutro popoludniem mam wizyte u gina wiec moze cos juz powie... a moze to od miesniaka.. a moze moje PCO bardzo sie rozhulało.... zobaczymy... bety nie zrobie bo w piatek wyplata a to 20 zl niestety u nas w lab... wiec poczekam :) jutro Wam po wizycie napisze... chyba mam ją o 17

a tu szok :szok: tempka znow w gore!

agusiek masz na mysli ile cykli? dopiero drugi cykl. mysle ze pomiar wiarygodny. chyba jutro na bete pojde.

Blonka moze gin da Ci skierowanie na bete. daj znac po wizycie!

aneczek zycze Ci jeszcze piekniejszego synka! a potwierdzone juz ze chlopiec?

Susel, płci jeszcze nie znamy. Co prawda na ostatniej wizycie gin mówił, że może dziewczynka, ale stwierdził, że na tym etapie to bardziej wróżenie z fusów, więc nie potwierdził, zwłaszcza, że sprzęt, na którym mi robił usg był stary i obraz niezbyt wyraźny. Dzisiaj mam wizytę, więc liczę, że może tym razem się uda więcej zobaczyć już na lepszym sprzęcie :-) A tempka daje Ci do myślenia widzę :-) Trzymam kciuki i podziwiam za cierpliwość. Ja już bym siedziała w laboratorium albo sikała na test ;-)

reklama
aneczek a chcialabys chlopca czy dziewczynke? to bedzie pierwsze malenstwo? do myslenia daje i to bardzo bo nie dosc ze wzrosla to jeszcze moja fl nigdy nie byla tak dluga! a juz testowac nie mam sily i pieniedzy. jutro pojde do gin i na bete to sie powinno okazac co i jak.

Do góry