reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
hej

ja wczoraj znów zaczęłam myśleć o ciąży, o tym, że fajnie by było...
ale jak zwykle rozum bierze górę i raczej już w ciąży nie będę...

trzymam za was kciuki dziewczyny nieustannie

a jakbym mogła jeszcze pożebrać o głosy to baaardzo proszę

oni zapewnili mnie że dane są tylko wykorzystywane do zliczenia głosów
z góry wielkie dzięki

https://www.ankietka.pl/ankieta/122853/konkurs-letniej-akademii-szycia.html

Wiem Kruszka. Bardzo bardzo Ci życzę, żebyś już nigdy nie musiała przechodzić przez podobne sytuacje. Bardzo się cieszyłam, że razem nam się udało. Ale ja już planuję drugie dziecko, więc kto wie. Może wtedy też uda nam się razem :-) Chociaż pewnie byś wolała wcześniej :tak: Mocno Ci kibicuję.

Fioletowa, mój głos na Twoje dzieło powędrował w świat. Powodzenia w konkursie!

A gdzie reszta??? Halo halo!!! Kiedyś nie nadążałam czytać, a teraz taka tu cisza :-(

aneczek jak widać już wszystkie się wykruszyły, zaglądają z doskoku, albo wcale...myślę, że są zajęte opieką nad swoimi maleństwami :tak:

Ja dziś miałam wizytę u gina. Wszystko jest w porządku, mały rośnie zdrowo, a to najważniejsze. Jedynie te bóle pleców i drętwienie nogi mnie dobija, ale już dostałam leki i mam nadzieję, że będzie dobrze. Za jakiś tydzień głowa Kubusia powoli będzie zmierzała do kanału ;-) To przestanie mi podpierać żebra...Byle do następnej wizyty

Miłego dnia kobietki

Agitatka, wiem wiem, ale szkoda mi. Fajnie było z kimś pogawędzić wirtualnie, a z Wami bądź co bądź już trochę się znam. Piszę teraz trochę na marcowych mamach 2014, ale nie znam jeszcze nikogo i ciężko mi spamiętać wszystkie dziewczyny. A jest ich naprawdę dużo :tak: A jeżeli chodzi o Ciebie, to życzę szybkiego i sprawnego porodu.

Ja tez tu zaglądam...:):)
Kruszka zobaczsz ze niedlugo znowu będziesz w ciąży:tak:

Aneczek...wow..to juz 15 tydzien...super...:):)

U mnie w sumie nic sie nie dzieje...pomalutku kompletuje wyprawkę dla Synka, no I sie nie mogę juz go doczekac:)

Ikasia, u mnie 15, a u Ciebie!!!! Połowa za Wami :-) Czy Oliwia stała się Oliwierem? ;-) U nas też na poprzedniej wizycie gin wypatrzył dziewczynkę, ale sprzęt był kiepski i dopiero 12 tydzień i gin sam stwierdził, że to takie bardziej wróżenie z fusów i wszystko może się zmienić, także się nie nastawiamy. Chociaż ja mam przeczucie na dziewczynkę, a mąż ciągle powtarza, że chłopak. W poniedziałek może już będzie coś więcej widać. To będzie już prawie skończony 16 tydzień :tak: Liczę, że wszystko jest w porządku. Choć nadal mam problemy z wypróżnianiem :zawstydzona/y: Nawet suszone śliwki niewiele pomagają.

reklama
aneczek no u nas Oliwka stała się Tymonkiem::)...ja od poczatku mialam przeczucie na chlopaka:),...
A na wypróżnienia to zjadaj codziennie jedno kiwi...nie będzie problemu:) ja mialam I to takie dosc spore...a teraz, jem codziennie kiwi I jest oki:)...
U nas juz blizej niz dalej...w sumie jeszcze troszke pinad 3 miesiace:p...bo termin cesarki mam zaraz na poczatek stycznia:p

Do góry