agusiek_1 - ja jestem za szkołami rodzenia, bo ogólnie ojcowie jak chodzą z matkami, to uczą się siebie i szybciej dojrzewają do tacierzyństwa, ale z tym oddychaniem to lipa. Ja zupełnie tego nie umiałam i byłam w tym tak zła, że musiałam chodzić na dodatkowe ręce a i tak położne załamywały ręce. A jak zaczęłam tak jak mnie nauczyły na porodzie oddychać, to lekarz zaczął krzyczeć, żebym się nie wydurniała, bo się uduszę. Wiec zaczęłam normalnie oddychać i przeć jak mi instynkt podpowiadał i było dobrze. Ale szkoły rodzenia uważam za przydatne, ponieważ doświadczone położne często rozwiewają wiele wątpliwości. Jednakże często te starsze prowadzą i nam na przykład kazała pokupować rzeczy, których nigdy nie użyliśmy do dziecka. Jakieś kaftaniki wiązane i inne starożytne rzeczy. No i zachęcała do porodów w wodzie w szpitalu, gdzie od lat takiej możliwości nie ma.
reklama
kwiatuszekq20- a od kiedy zaczynasz gonal?? daj znać jak będą pęcherzyki rosły....
Przy moim PCO jest tak że one rosną małe i się nie nadają
Przy moim PCO jest tak że one rosną małe i się nie nadają
Dziewczyny przepraszam ze sie nie odzywam, ale na Staraczkach 2013 jest taki chaos ze ciezko jeszcze dodatkowo jakis watek przegladac. a co do karmienia i szkol rodzenia to nie pomoge, ale mam nadzieje ze kiedys i w tej kwestii bede miala wyrobiona opinie ;-)
a teraz jeszcze staranka i mam problem. chcialam zbadac progesteron 7dpo, ale biore duphaston, czy myslicie ze ma to sens?
a teraz jeszcze staranka i mam problem. chcialam zbadac progesteron 7dpo, ale biore duphaston, czy myslicie ze ma to sens?
aneczek1
Fanka BB :)
Agusiek, dziękuję :-) Już podjęłam decyzję. Wykorzystam do końca urlop i w połowie października zmykam na L4 . Chcę się już skupić tylko na nas. Chociaż te kilka miesięcy mogę być egoistką, prawda? :-)
Susel, wiem, że któryś z leków może wpłynąć na wynik, ale nie pamiętam czy luteina czy właśnie duphaston.
Jutro mam urlop i wybieram się w odwiedziny do koleżanki, która ma pięciomiesięcznego synka. Kupiłam w Pepco śliczną bluzę na 6m-cy. Miałam tak wielką ochotę kupić coś naszemu maleństwu, ale się powstrzymałam. Ale na pewno po kolejnej wizycie, którą mam 23 września, zacznę pomału małe szaleństwo zakupowe
Susel, wiem, że któryś z leków może wpłynąć na wynik, ale nie pamiętam czy luteina czy właśnie duphaston.
Jutro mam urlop i wybieram się w odwiedziny do koleżanki, która ma pięciomiesięcznego synka. Kupiłam w Pepco śliczną bluzę na 6m-cy. Miałam tak wielką ochotę kupić coś naszemu maleństwu, ale się powstrzymałam. Ale na pewno po kolejnej wizycie, którą mam 23 września, zacznę pomału małe szaleństwo zakupowe
G
gość 94049
Gość
Dziewczyny przepraszam, że tylko o sobie, ale mały ząbkuje i mam sajgon.
Byłam wczoraj na kontroli, moje maluszki odeszły bo były bardzo chore. Lekarz przesympatyczny, ale nawet mnie nie zbadał. Drugi raz mam wkładkę we krwi. Musze iść do gina prowadzącego.
Susel bodajże dupek nie wpływa na wynik progesteronu.
Aneczek powodzenia w wyprawce
Byłam wczoraj na kontroli, moje maluszki odeszły bo były bardzo chore. Lekarz przesympatyczny, ale nawet mnie nie zbadał. Drugi raz mam wkładkę we krwi. Musze iść do gina prowadzącego.
Susel bodajże dupek nie wpływa na wynik progesteronu.
Aneczek powodzenia w wyprawce
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Merlin od 4dc ale puki co czekam na @
ja do ivf podchodze
bede miala 200j
ja do ivf podchodze
bede miala 200j
reklama
Podziel się: