reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
no kochana teraz na Ciebie kolej
więc staraj sie pełną parą ( niech aż w łóżku huczy od wygibasów):-)
aż boję sie o swój kręgosłup:) Przyszły mi w końcu ziółka ale dzisiaj już nie zdążyłam odebrać i od jutr biore się za picie, w końcu, może jeszcze coś pomogą w tym cyklu??Chociaż zaczne w środku bo jutro będzie 12 dzień ale spróbuje a ty lopop kiedy testujesz??

reklama
u mnie chyba jeszcze dni płodne bo mokro i lepki bezbarwny śluz i 18 dc. :-) czy owulacja była nie wiem tylko 2-3 dni temu bołało mnie podbrzusze troszke a morko tak od około 7 dni no i działania hehe doszlismy nawet z moim Miskiem do pieszczot 2 razy dziennie tak jakoś wyszło że ma sie wieczorami chciało a jemu rano a czy to pomaga nie wiem okaże się może jego plemniczki się wyrobią i będą lepsiej jakości:-D
teraz czekac ze 2 tygodnie na @ lub na &&& :-)
Trzymam kciuki Myśa na pewno się uda
A co u Ciebie mmm...??

aż boję sie o swój kręgosłup:) Przyszły mi w końcu ziółka ale dzisiaj już nie zdążyłam odebrać i od jutr biore się za picie, w końcu, może jeszcze coś pomogą w tym cyklu??Chociaż zaczne w środku bo jutro będzie 12 dzień ale spróbuje a ty lopop kiedy testujesz??
nie wiem bo w 25dc mam jechać jeszcze do gina zobaczyć co i jak i zobaczy się jak mnie pozytywnie natchnie to za testuję a jak nie to nie

cześc dziewczyny co tam u was??
ooooooo witaj mmm u nas po staremu, zresztą wiesz co u nas bo pewnie czasem nas podczytujesz:) Opowiadaj lepiej co u Ciebie, jak mąż się miewa?:)

nie wiem bo w 25dc mam jechać jeszcze do gina zobaczyć co i jak i zobaczy się jak mnie pozytywnie natchnie to za testuję a jak nie to nie
zobaczysz czy zaczną się jakieś objawy a może lekarz coś podpowie na wizycie, wiecie dziewczyny że ja się chyba dzisiaj zmusze na pozycje od tyłu;)nie przepadam za nią ale podobno skuteczna a wy coś wiecie na ten temat??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zobaczysz czy zaczną się jakieś objawy a może lekarz coś podpowie na wizycie, wiecie dziewczyny że ja się chyba dzisiaj zmusze na pozycje od tyłu;)nie przepadam za nią ale podobno skuteczna a wy coś wiecie na ten temat??
no ja próbuje co cykl tak to nie wiem czy za bardzo skuteczna:-p
no ale wtedy wspomagaczy nie brałam
ja kiedyś też tak nie za bardzo (bo nadżerkę czułam jeśli moge tak napisać) a teraz bardzo lubię i kiedys tylko w dni płodne a teraz bez znaczenia no ale nadżerka się zmiejszyła:zawstydzona/y:

u mnie chyba jeszcze dni płodne bo mokro i lepki bezbarwny śluz i 18 dc. :-) czy owulacja była nie wiem tylko 2-3 dni temu bołało mnie podbrzusze troszke a morko tak od około 7 dni no i działania hehe doszlismy nawet z moim Miskiem do pieszczot 2 razy dziennie tak jakoś wyszło że ma sie wieczorami chciało a jemu rano a czy to pomaga nie wiem okaże się może jego plemniczki się wyrobią i będą lepsiej jakości:-D
teraz czekac ze 2 tygodnie na @ lub na &&& :-)
Trzymam kciuki Myśa na pewno się uda
A co u Ciebie mmm...??
dzięki kochana za kciuki, wiesz takie częstsze przytulanka to mi się wydaje że zmuszają organizm do większej produkcji plemników i co za tym idzie większe szanse żeby się udało. Ja też tak mam że śluz płodny i mokro no i jajniki kują a po kilku dniach brzuch pobolewa jeden dzień tak dwie godziny, okropnie boli a potem mija i wydaje mi się że to właśnie jajeczkowanie ale na 100 nie wiem bo nie robie monitoringu, po prostu zdaje się na obserwacje. To ja też trzymam zaciśnięte kciuki :) Obyśmy się cieszyły ,może akurat teraz się uda

no ja próbuje co cykl tak to nie wiem czy za bardzo skuteczna:-p
no ale wtedy wspomagaczy nie brałam
ja kiedyś też tak nie za bardzo (bo nadżerkę czułam jeśli moge tak napisać) a teraz bardzo lubię i kiedys tylko w dni płodne a teraz bez znaczenia no ale nadżerka się zmiejszyła:zawstydzona/y:
o cholerka to może ja mam nadżerke?? Ale byłam 4 miesiące temu u gina i mowił że ok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o cholerka to może ja mam nadżerke?? Ale byłam 4 miesiące temu u gina i mowił że ok
nie wiesz ja tez po urodzeniu synka mam leciutkie skrzywienie i właśnie po przy nie których pozycjach czuję dyskomfort chociaż jeden ginek mówił że nadżerka też może mieć winę ale jak ginek nic Ci nie mówił to wsio ok u Ciebie
podobno najlepsza na zachodzenie od tyłu klekasz nie na nogach w rozkroku i musisz się podprzeć na łokciach a miednicę unieść lekko i to powoduje głębsze wpłyniecie nasienia

Ostatnia edycja:
nie wiesz ja tez po urodzeniu synka mam leciutkie skrzywienie i właśnie po przy nie których pozycjach czuję dyskomfort chociaż jeden ginek mówił że nadżerka też może mieć winę ale jak ginek nic Ci nie mówił to wsio ok u Ciebie
podobno najlepsza na zachodzenie od tyłu klekasz nie na nogach w rozkroku i musisz się podprzeć na łokciach a miednicę unieść lekko i to powoduje głębsze wpłyniecie nasienia
aha czyli jednak trzeba się jeszcze bardziej wypiąć hehe:) to ja widzę że będę dzisiaj kręcić piruety ale damy rade, R jest chętny na takie eksperymenty . Nie raz probowaliśmy od tyłu ale widocznie tak jestem zbudowana że nie jest to zawsze dla mnie przyjemne

reklama
aha czyli jednak trzeba się jeszcze bardziej wypiąć hehe:) to ja widzę że będę dzisiaj kręcić piruety ale damy rade, R jest chętny na takie eksperymenty . Nie raz probowaliśmy od tyłu ale widocznie tak jestem zbudowana że nie jest to zawsze dla mnie przyjemne
no ale potem już bedzie przyjemniej zobacz ja teraz nawet więcej te od tyłu preferuję a kiedyś to tylko przy owu ale też nie za bardzo

Do góry