Ikasia - trzymam mocno kciuki za Was!!! takie ładne zarodki urosły, że musi się udać:-):-)
Kamii- trzymam kciuki, żeby to był fałszywy alarm i nie pokrzyżował Wam planów :-)
Gryzoń- Tobie życzę za to abyś zobaczyła dwie krechy na teście11 :-)
Kruszka- współczuję przejść skórnych z Franiem. Najbardziej wkurzające jest, że co lekarz to inny pomysł na leczenie. Mam nadzieję, że ta lekarka okaże się pomocna.
My po świętach nawet nieźle, jakoś tak minęły bez echa- prawie jak zwykły weekend. Teraz chciałabym wszystko przyspieszać, żeby już dziewczynki były z nami, więc nawet mi na rękę, że tak leci dość szybko
Kwiatuszku- trzymam kciuki za rozmowę- powodzenia!!
Fioletowa- rzeczywiście kalendarz masz pełen. A Ty będziesz miała cesarkę? Jjak się czujesz?
Patu$ka- za wcześnie robisz testy! niecierpliwość nie popłaca! niepotrzebnie się rozczarowujesz przedwcześnie. Trzymam mocno kciuki, żebyś zobaczyła dwie krechy za parę dni!! :-)
Aniu- a jak Wy sobie radzicie? udało się opanować skórne problemy Martusi?
Ja w poniedziałek mam wizytę u gina i już nie mogę się doczekać, bo ostatnio widziałam się z nim 1 marca. Strasznie jestem ciekawa co u dziewczynek, no i w końcu chciałabym, żeby mi powiedział więcej konkretów na temat porodu.
Miłego dnia!