reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Wiem dziewczynki że szyna pomaga - ale tak bardzo nie chce aby miała w ogóle ta szynę, to jest ochydne fuj, to bardzo spowalnia rozwój psychoruchowy... mam nadzieje że pani fizjoterapeutka nasza zaprzyjaźniona nam nastawi to bioderko żeby jej nie zawijac w te świństwa..
bo ortopeda kazała kupić frejkę - ale kurde to się na body zakłada i potem juz nie można pajaca włożyć to jak ja do cholery mam ja ubierać... nawet na dwór byśmy n ie wyszły przez miesiąc kolejny....

Królowa - no to masz teraz zajęcie - znów pranie i prasowanko :)) a jak się czujesz na wylocie?

reklama
Gryzoń, na szczęście takich małych ubranek już nie ma :) pozostałe spakowałam do pudła i czekają na odpowiedni moment. Wyprałam tylko 2 kocyki, ręcznik, 2 prześcieradła do wózka i może ze 3 body. W piątek poprasuję :)

W ogólę nie czuję, że to już końcówka. Nie tylko nie dotarło to do mnie ale nie czuję się w ogóle jakbym miała zaraz rodzić. Na razie czekam na wiosnę :)

Ikasia szczeście w nieszczęściu z tymi wynikami :) Ale rzeczywiście fujary, że poinformowali Cię tak na byle jak.

Gryzoń
biedne te nasze dzieciaki... Mam nadzieje, że uda sie by jednak Kalinka nie musiała nic nosić, zwyczajnie może ja to nawet drażnić. Ja jutro będe musiała szukac lekarza, bo Franek drapie sie po karku do krwi, placze, to puchnie. Juz nie wiem co sie dzieje...

Królowa
tyle prezentów :-D Super! Ja zaczynam sie juz rozglądac za kolejnymi rzeczami dla Franka dresiki, kilka pajacy, bo nie dlugo powyrasta, a tych wiekszych ubranek mam mało :)
Dzieki za tutuły, uwielbiam kryminały :) A i Gryzoń moglabyś przypomniec ta ksiazkę Ch. Link? Bo czytalam "Dom sióstr" i podobała mi się, a Ty cos wspominałaś o kolejnej.
A jutro koniec 38 tc :szok: matuchno to juz, zaraz :szok: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dla miłośniczek kryminałów mogę polecić książki Camilli Läckberg, saga składa się z 8 tomów: księżniczka z lodu, kamieniarz, kaznodzieja, ofiara losu, syrenka, latarnik i fabrykantka aniołków. Ja kupiłam te książki w prezencie dla męża ale bardzo szybko mnie wciągnęły :)

Ikasia kobieto! wiesz ze ja zawsze twoją stronę trzymam :D bedzie gitarka

Patuśka ja jak zaszłam na clo pierwszy raz to w zyciu nie podejrzesałam ciązy i tesy neagtywnie mi wychodził po teriminie miesiączki a jednak :) )ogolnie ciaza sie nei utrzymała, ale zaszłam !!! :))

Dla miłośniczek kryminałów mogę polecić książki Camilli Läckberg, saga składa się z 8 tomów: księżniczka z lodu, kamieniarz, kaznodzieja, ofiara losu, syrenka, latarnik i fabrykantka aniołków. Ja kupiłam te książki w prezencie dla męża ale bardzo szybko mnie wciągnęły :)

Agusiek mnie tez zarazili jej ksiazkami. Dostałam ostatni tytul na urodziny, no i sie zaczeło :) Czytam te histiorie wstecz, ale nie załuję. Powiedzmy, ze na niektóre watki bardziej zwracam uwagę. Mons Kalntoft tez juz "rozpracowany", ze o Larsonie nie wspomnę :)

Kurcze, dziś moja waga w końcu wskazala mi 6 z przodu! Dietka z głową i ćwiczenia bardziej intensywnie zaczęly przynosic efekty. I to po 3 tg! Istnieje szansa, że do chcrzcin schudne, by włozyc moja ulubiona sukienke :)

Kruszka z książek Ch. Link czytałam jeszcze to: "Obserwator", "ostatni ślad" i "drugie dziecko", wszystkie fajne :)

Całą sagę Camilli Lackberg też przeczytałam, też mi się podobały jej książki.
Ale dawno nic mnie tak nie wciągnęło jak te dwie książki S.J. Bolton, o których pisałam wyżej :)

Ikasia kobieto! wiesz ze ja zawsze twoją stronę trzymam :D bedzie gitarka

Patuśka ja jak zaszłam na clo pierwszy raz to w zyciu nie podejrzesałam ciązy i tesy neagtywnie mi wychodził po teriminie miesiączki a jednak :) )ogolnie ciaza sie nei utrzymała, ale zaszłam !!! :))

O to mnie pocieszylas :-DAle poronienie mialo cos wspolnego z CLO czy z jakies innej przyczyny?

reklama
Do góry