reklama
emenems nie, mieszkam pod samym szczecinem, bliżej granicy, do szczecina dojeżdżają pociągi regionalne niemieckie, a od nas do niemiec to 10 minut drogi
do kostrzyna mamy chyba ze 2 godziny jazdy samochodem na południe
do kostrzyna mamy chyba ze 2 godziny jazdy samochodem na południe
Hejka
Smacznych pączusiów dziewczyny ;-) Ja już dwa pochłonęłam i po obiadku dołożę drugie tyle, schudłam już 12 kg, więc sobie pozwolę Jak zaczniemy wreszcie na długie spacery moje wymarzone chodzić to się i pewnie "piątka" z przodu na wadze pokaże, na razie mam równe 60 kg :-) Więc przy moim 171 cm wzrostu jestem już zadowolona. Tylko na brzuchu dalej oponka
Smacznych pączusiów dziewczyny ;-) Ja już dwa pochłonęłam i po obiadku dołożę drugie tyle, schudłam już 12 kg, więc sobie pozwolę Jak zaczniemy wreszcie na długie spacery moje wymarzone chodzić to się i pewnie "piątka" z przodu na wadze pokaże, na razie mam równe 60 kg :-) Więc przy moim 171 cm wzrostu jestem już zadowolona. Tylko na brzuchu dalej oponka
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Kruszka, z przemieszczaniem coraz trudniej - męczę się szybko, chcodzenie po schodach mnie zabija, zaraz mam zadyszkę No i dużym wyzwaniem jest dla mnie zakładanie butów
ale bym sobie zjadła pączka na szczęście nie chce mi się wychodzić z domu. Może jakaś dostawa będzie
ale bym sobie zjadła pączka na szczęście nie chce mi się wychodzić z domu. Może jakaś dostawa będzie
pachnąca
Królowa - to i tak Cię podziwiam, bo jestem w połowie ciąży, a zakładanie butów to dla mnie już wielka udręka, nawet na siedząco. ))
Ania - rewelacja z Twoją wagą )) Chudzinka jesteś! A oponką się nie martw - potrzebuje trochę czasu, żeby się wchłonąć )
Ania - rewelacja z Twoją wagą )) Chudzinka jesteś! A oponką się nie martw - potrzebuje trochę czasu, żeby się wchłonąć )
kwiatuszekq20
U nas po 6-miesiecznej kuracji tamoxifenem i undestorem wyniki nie uległy poprawie a wrecz w porównaniu do poczatkowych pogorszyły sie, na innym forum teraz dopiero przeczytalam ze ludzie przestrzegaja przed tym lekiem ale niektórym pomaga on, nasz lekarz twierdzac ze medycyna nie ma juz nam nic do zaoferowania a wiem ze istnieja leki zaproponaowal nam ivf, w tej chwili m jest tylko na 2g dawce l-karnityny,chcemy odpoczac od leków lekarzy i starazn a za jakies 4miesiace jak organizm odpocznie od leków zobaczymy jak nasienie wyglada i postanowimy co dalej, polecono mi innego lekarza bo temu naszemu to tylko chyba chodzi o kase no w sumie w kilka minut zarobic prawie 150zł to tez bym chciala ale powiem Wam szczerze ze ta wiadomośc wpłynela na mnie w jakim stopniu dobrze,odetchnełam odpuscilam spadło napiecie i stres. Wiec za kilka mies zobaczymy co dalej a za Was laseczki trzymam kciuki
A wiec tak pierwsze badanie listopad 2011
upłynnienie 15min
Objetosc 3ml
Lepkość 0
ph 7,6
Koncentracja 20mln
A 5%
B 10%
C25%
D60%
całkowita liczba w ejakulacie 60mln
morfologia 7%
i tu nie było tak zle
maz brał witaminy androvit,l-karnityne ,zen szen
i pojechalismy na kontrole
28.03.012
Obj 4mln
Lepkość 2cm <2cm norma
ph 7,6
koncentracja w 1mn 5mln
lalkowita liczba w ejakulacie 20mln
Ruch A 1%
B 3%
C 6%
D 90%
morfologia 0%
kolejne badanie po 2 tyg 11.04.2012
objetośc 3ml
lepkośc 2cm
ph 7,8
koncentr w 1ml 3mln
ilosc w ejakulacie 6mln a było 20mln
Ruch A 0
B2%
C 4%
D 94%
morfologia nadal 0
a i hormony
FSH 4,0(1,5-12,4)
testosteron 16,64(9,9-27,9)
proby watrobowe tez w normie
zapisal ten testosteron undestor i tamoxifen i po 3mies do kontroli
11.07.2012
obj 2ml
lepkosc 2cm
ph 7,8
w 1ml 4mlny
całkowita ilosc w ejakulacie 8mln
ruch A 0
B 2%
C 3%
D 95%
morf 0
no i oststnie
objetosc 3ml
lepkosc 2cm
ph 7,8
koncentr w 1ml 2ml
ilosc całkowita w ejakulacie 6mln
ruch A 0
B 3%
C 7%
D 90%
morfologia 0
myslalam moze ze jak organizm moze odpocznie od tych lekow to sie poprawi spowrotem,te pierwsze badanie było w innym szpitalu niz pozostałe moze nie było wiarygodne,sa tylko pojedyncze zywe plemniki,u mnie prawdeopodobnie wszystko w porzadku tylko nadmierne przodozgiecie
sama juz nie wiem narazie chcemy od wszystkiego odpoczac pomyslimy musimy tak uzbierac kase
A wiec tak pierwsze badanie listopad 2011
upłynnienie 15min
Objetosc 3ml
Lepkość 0
ph 7,6
Koncentracja 20mln
A 5%
B 10%
C25%
D60%
całkowita liczba w ejakulacie 60mln
morfologia 7%
i tu nie było tak zle
maz brał witaminy androvit,l-karnityne ,zen szen
i pojechalismy na kontrole
28.03.012
Obj 4mln
Lepkość 2cm <2cm norma
ph 7,6
koncentracja w 1mn 5mln
lalkowita liczba w ejakulacie 20mln
Ruch A 1%
B 3%
C 6%
D 90%
morfologia 0%
kolejne badanie po 2 tyg 11.04.2012
objetośc 3ml
lepkośc 2cm
ph 7,8
koncentr w 1ml 3mln
ilosc w ejakulacie 6mln a było 20mln
Ruch A 0
B2%
C 4%
D 94%
morfologia nadal 0
a i hormony
FSH 4,0(1,5-12,4)
testosteron 16,64(9,9-27,9)
proby watrobowe tez w normie
zapisal ten testosteron undestor i tamoxifen i po 3mies do kontroli
11.07.2012
obj 2ml
lepkosc 2cm
ph 7,8
w 1ml 4mlny
całkowita ilosc w ejakulacie 8mln
ruch A 0
B 2%
C 3%
D 95%
morf 0
no i oststnie
objetosc 3ml
lepkosc 2cm
ph 7,8
koncentr w 1ml 2ml
ilosc całkowita w ejakulacie 6mln
ruch A 0
B 3%
C 7%
D 90%
morfologia 0
myslalam moze ze jak organizm moze odpocznie od tych lekow to sie poprawi spowrotem,te pierwsze badanie było w innym szpitalu niz pozostałe moze nie było wiarygodne,sa tylko pojedyncze zywe plemniki,u mnie prawdeopodobnie wszystko w porzadku tylko nadmierne przodozgiecie
sama juz nie wiem narazie chcemy od wszystkiego odpoczac pomyslimy musimy tak uzbierac kase
kwiatuszekq20
Program: Płacisz 50% - zyskujesz podwójnie - Invimed PL ilkasiu narazie sie zastanawiam nad takim wyjsciem tez
pisalam do kliniki jak to wyglada czekam na mail zwrotny
lkasia
Program: Płacisz 50% - zyskujesz podwójnie - Invimed PL ilkasiu narazie sie zastanawiam nad takim wyjsciem tez
No ja nie wiem czy bym się zdecydowala na oddanie komorek....potem chyba bym myslala o tym, ze gdzies moze byc częśc mnie....jakieś dziecko.....chyba bym się nie zdecydowala....
reklama
trochę myślę jak lkasia - tym bardziej że nie ma u nas uregulowań prawnych jeśli chodzi o anonimowość - a co jak takie dziecko zechce za 20 lat poznać biologiczną mamę? albo potem kwestia alimentów?
w szwecji jedna lesbijka po rozstaniu się z partnerką pozwała dawcę nasienia o alimenty i wygrała
teraz w niemczech dwudziestolatka wygrała i bank spermy ma jej powiedzieć kto jest ojcem
trochę duże ryzyko
w szwecji jedna lesbijka po rozstaniu się z partnerką pozwała dawcę nasienia o alimenty i wygrała
teraz w niemczech dwudziestolatka wygrała i bank spermy ma jej powiedzieć kto jest ojcem
trochę duże ryzyko
Podziel się: