reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ikasia - mamy grupę już zaciążonych z tego forum, piszemy sobie tam rozne rzeczy żeby was nie zanudzac wszystkimi naszymi problemami bo w końcu to jest forum dla staraczek a nie dla nas :)))

Annka - nie martw się - moja mała tez ulewa i to praktycznie po każdym karmieniu, pisałaś ostatnio że Martusia zaczęła dużo jeść, ciągle przy cycku jest - może się bardzo najada albo nawet troszkę przejada i stąd to ulewanie :)) ja myślę że to normalne.

królowa - na katar u maluszka tylko inhalator - bo nie ma żadnych leków, a potem przydaje się bardzo, także dla dorosłych, też na katar i na każde zapalenie górnych dróg oddechowych, zapalenie zatok. Robi się inhalacje z soli fizjologicznej co rozrzedza wydzielinę. Tak więc jest to inwestycja dla całej rodziny na całe lata. Ja mam świetny, podobno takich się w szpitalach tez używa. Ma z boku schowek na akcesoria żeby go transportowac łątwo. Jestem bardzo zadowolona :)) Jak będziesz chętna to napisze Ci jakiej firmy. Nie kosztował dużo - około 150 zł :))

reklama
A Fioletowawa wiesz już co będziesz miała ? Synek,Córeczka?

18.01 mam połókowe, mam nadzieję że sie dowiem

a dziś nie będę chyba spać, kuzynka właśnie rodzi... :-D

Ja nadal walczę z mdłościami, wymiotami... Kiedy się to skończy??

nigdy? heh piszę tak, bo dziś rano ledwo zdążyłam do łazienki - 20 tydzień się kończy, a ja dalej
ale teraz też mam w miarę punktualne - rano ok 8.30 jak tylko zaczynam zbierać młodego do przedszkola, a jak nie zwymiotuję rano, to musze uważać co jem, bo wtedy i w południe mogę mieć...
heh ale z Arturkiem miałam gorzej...

ja mam numer do pachnącej, jutro do niej mapiszę smsa, mam nadzieję że u nich wszystko ok

Mnie dzisiaj moj malzonek poniformowal, ze nie moze isc na badania 15 stycznia, bo musi wyjechac w delegacje i nie da rady tego przesunac...wiec od razu telefon, przesuniecie wizyty...i dopiero 30 stycznia....:szok::szok:I znowu wszystko przesuniete....jeszcze ciotka sprobuje to jakos przyspieszyc bo ma znajomosci....
Ale jedyny plus tego, ze w tym cyklu mozemy dzialac....

Ikasia myszko spokojnie....dla nas 14dni brzmi jak wyrok, facet pewnie inaczej to widzi....nie złość się na niego - myślisz że mój lepszy ??:D

Fioletowa ja miałam nadzieję że pod koniec pierwszego trymestru to sie skończy, ale widać hormony dalej szaleją. pocieszam sie że nie jestem sama:) Jakieś przeczucia co do płci dziecka?? Nic wczesniej lekarz nie powiedział? To tylko moj tak wyskoczył?

no nic mi nie powiedział, tylko że jak robił usg to stwierdził że blizna po cc zaburza ultradźwięki i dlatego obraz jest niewyraźny - jak dla mnie był ok, ale faktycznie jak inne czerwcówki powstawiały fotki to takiej żylety nie miałam...

Och dziewczyny straszna wiadomość :-( Zmarł dzisiaj mój kuzyn dalszy... 33 lata. Od grudnia podobno leżał w śpiączce. 6 lat się z żoną o dziecko starał i teraz termin porodu na kwiecień... :-( Masakra

reklama
też, ale on ma sprzęt dobry... jak dla mnie było wszystko super widoczne i lepsze niż na sprzęcie mojej ginki, aż się zdziwiłam jak powiedział że słabiej widać przez tę bliznę po cc ale potem jak zobaczyłam inne fotki to faktycznie tamte były lepsze
płci nawet nie próbował zgadywać, zrobił to usg, nagrał filmik, wszystko wytłumaczył, powiedział że jak będa wyniki z pappa to mam przyjśc po odbiór, chyba że będą złe to sam będzie wydzwaniał, aż odbiorę

Do góry