reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
gryzon.. strasznie dziwnie, po tych 3 latach teraz brac antyki... a jeszcze niedawno bylo wszystko odwrotnie

kruszka 6 miesiecy? szybko, moze zalezy wlasnie jak sie goi, ja jeszcze 3 tygodnie temu plamilam... moja ginka mowila 2 lata.. no coz, bedzie trzeba to poczekam, nie chce zeby sie potem dziecku cos stalo przeze mnie....

reklama
Emenems - ja tak jak Kruszka owu po clo miałam dopiero 18 d.c. A śluz na oko płodny pojawiał się bardzo szybko - od gdzieś 10 d.c. do 19 tak około. U mnie widać było owu po tempce :)

Mavika - ja na razie nie widzę, żeby owłosienie się wzmocniło, ale już od odstawienia antytabsów zauważyłam różnicę, więc może teraz po prostu jeszcze się nie pogorszyło. Za to nie mam zbytnio pryszczy na twarzy, które pojawiły się po odstawieniu tabletek, a teraz mam tak jak Ty - całe suche place na twarzy, mimo że traktuję notorycznie ją nawilżaczami wszelakimi.
Ehh..

ja zaszłam w ciążę rok i 3 miesiące po cc i miałam ta ciążę baaardzo zagrożoną od początku ,ale suma sumarum ją przenosiłam o 10 dni :) a i poród naturalny ,a nie cc więc jestem przykładem,że można :))

ja zaszłam w ciążę rok i 3 miesiące po cc i miałam ta ciążę baaardzo zagrożoną od początku ,ale suma sumarum ją przenosiłam o 10 dni :) a i poród naturalny ,a nie cc więc jestem przykładem,że można :))

Ale zaczęłas sie starac wczesniej z tego co pamietam.
Ja wiem, że te 6 miesięcy to faktycznie mało.

Mavika, brzuch będzie jeszcze pewnie bolał, to normalne i nawracające :) brałam nospę gdy bolał mocno.

Emenems mi test owu wyszedł w 13 dc, śluz miałam dopiero w ostatnim cyklu (po wiesiołku pewnie), nigdy nie badałam go.

Gryzoń, lekarza już mam ale nie tego samego, polecili mi znajomi. Byłam na jednej wizycie, za tydzień następna. Jestem bardzo zadowolona :) Już to jest mój trzeci lekarz :)

Jutro rano wylatuję, nie będzie mnie do poniedziałku :)

No Kochane melduję się po wizycie...owu się dokonała...:):) Jestem przeszczęśliwa, bo to zonacza że wszystko ze mną ok, tylko w tym cyklu owulka stwierdziła, że przyjdzie wcześniej o tydzień....bo była kolo 11-12dc...i akurat wtedy były staranka....więc może....Dzisiaj po USG mąż się spytał,l czy jakbym była w ciązy to czy już by coś zobacyzła...głuptas:p

No i niby kazała przyjśc jak soatnę okres, że będziemy się stymulowac....tylko ja owu mam, ale ginka chce ją stymulowac, zeby była lepsza...ale chyba chce odpocząc jeszcze chwilkę, przynajmniej do czasu jak M zrobi badania nasienia w grudniu...

Wiem, że może nie powinnam się wypowiadać na temat wózków, bo w wkoncu nie jestem w ciązy, ale kilka razy byłam w sklepie z wózkami i pomagałam koleżance wybierać, widziałam wszystkie tako i jakoś średnio stabilne mi się wydały, jakoś najbardziej do mnie przemawia x-lander ewentualnie mutsy...lepiej chyba kupić lepszy wózek, nawet po kims...
Koleżanka ostatnio kupiła x-landera xt--trzykołowca...rewelacyjny wózek....niby trójkołowy, a mega stabilny, no superancki:) Mi się ogólnie jakoś podobaja trzykołowe wózki:)

tako zalezy ktore sa stabilne, zgodze sie z tym bo ogladalam wszystkie bo cena byla przystepna, x landery sa za drogie dla mnie a uzywanego nie chce bo ja musze miec wozek z gwarancja jak mam za niego dac kilka stow nawet... sa tako takie byle jakie, ale te nowe mohikany sa calkiem calkiem

Królowa uważajcie na siebie, szczególnie Ty i bawcie sie dobrze:-D

Ikasia super!!! To czekamy na dobre wieści &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fluidki~nadziejowe~zielone
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kruszka dziękuję, Kochana :*

Ikasia z całego serca życzę Ci byś już zaraz szukała wózka dla siebie. Wierzę, że tak właśnie będzie.

Z wózków na razie obstawiamy maxi cosi mura 4, ale najładniejszy dla mnie jest emmaljunga, ale model, który mnie by satysfakcjonował jest piekielnie drogi, więc raczej sobie daruję. Muszę nimi pojeździć w sklepie by zobaczyć jak się prowadzą. Ale problem jest w tym, że w sklepach nie ma 5% tych modeli co w necie i mam problem by sobie pojeździć.
A na marcówkach dziewczyny zachwalają x-landera (ponoć jest teraz model, w którym, w spacerówce, można siedzisko ustawiać w dwie strony, wcześniej takiej opcji u tego wózka nie było).

Pakuję się, nie wiem jakie buty wziąć. Chyba polecę w zimowych a trampki wezmę ze sobą jakby było ciepło.

reklama
Ikasiu na pewno niedługo wybierzesz wózek dla siebie :)) i swojej dzidzi, to cudowne wieści że owu była to oznacza że wszystko wraca do normy :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Królowa - uważaj na siebie :))

Niestety dla nas też x-lander za drogi, do tego chciałam fotelik maxicosi ale nie stać nas na razie. NAjpierw bedziemy używac tego fotelika co jest do wózka w komplecie, a następny juz kupimy taki na wypasie :))

Do góry