reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Nicola - jeśli masz wątpliwości to zadzwoń do niej po prostu. Jeśli lekarka nie życzyłaby sobie, żeby pacjenci się z nią kontaktowali, to na pewno nie pozwoliłaby dawać swojego nr telefonu kobietom na recepcji :)
Ale też ja na twoim miejscu chyba na spokojnie poszłabym po prostu za tydzień - będziesz w sam raz prawie w połowie cyklu i będzie widać jak tam mają się twoje pęcherzyki i czy nie masz torbielek itp :) Jeśli nie jesteś w stanie iść do gina dzisiaj to chyba nie ma co się napinać - pójdź na spokojnie w następny poniedziałek :)
Bądź dobrej myśli :)

reklama
Pachnaca no wlanisnie i dlatego nie wiem co robic czy dzwonic do niej czy poprostu poczekac do poniedzialku , bo tak jak zadzwonie moze pomyslec ze jestem jakas panikara a jak nie zadzwonie to jak pojde do niej w poniedzialek to moze mi powiedziec sama nie wiem co....... mam metlik w glowie

I właśnie dlatego że nie wiadomo co robić powinnaś do niej zadzwonić, a nie pytać nas. Potem będziesz mieć pretensje, że któraś napisała, że masz iść parę dni później, a wg lekarki to nie ma sensu. W końcu ona cię prowadzi to najlepiej wie czy jak nie przyjdziesz 2 dc to będzie jeszcze co oglądać, czy nie.
Pachnąca testy z krwi 180 zł? To tanio macie, jak ja bym robiła bez skierowania to miały kosztować ok. 400 zł :szok: Mi lekarz mówił, że teraz to standard że nawet jak usg wychodzi dobrze to się je robi, nie wiem czy chciał żeby klinika zarobiła czy jak. No ale że ja miałam skierowanie to miałam je gratis

Dziewczyny - mam wiadomości że Fioletowa jest w szpitalu od piątku - trafiła z bólem brzucha i okazało się, że to boli ciałko żółte na jajniku. Póki co jest na obeserwacji, bo ma plamienia. Nie wiadomo jak długo tam zostanie, ale z maleństwem jest wszystko ok.

Trzymajcie kciuki!!

Fioletowa - przesyłam mnóstwo pozytywnej energii i fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ania - no tak w cenniku znalazłam. Test podwójny 180 zł. Usg genetyczne 200 zł. W pakiecie 360 za wszystko.
Ale oczywiście potem jeszcze w drugim trymestrze kolejny test, więc pewnie 400 zł się z tego zrobi.
Ja chyba na skierowanie się nie łapię, no chyba że lekarz coś tam złego na usg wypatrzy, ale wolę nie. Z dwojga złego lepiej niech bym za to zapłaciła.

reklama
I właśnie dlatego że nie wiadomo co robić powinnaś do niej zadzwonić, a nie pytać nas. Potem będziesz mieć pretensje, że któraś napisała, że masz iść parę dni później, a wg lekarki to nie ma sensu. W końcu ona cię prowadzi to najlepiej wie czy jak nie przyjdziesz 2 dc to będzie jeszcze co oglądać, czy nie.
Pachnąca testy z krwi 180 zł? To tanio macie, jak ja bym robiła bez skierowania to miały kosztować ok. 400 zł :szok: Mi lekarz mówił, że teraz to standard że nawet jak usg wychodzi dobrze to się je robi, nie wiem czy chciał żeby klinika zarobiła czy jak. No ale że ja miałam skierowanie to miałam je gratis

nie mialabuym do was pretensji nie jestem taka , jak cos mialabym pretensje sama do siebie

Do góry