reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Agitatka - trzymam kciuki za powtórkę testu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gryzoń - nie martw się i tak jesteś piękna, bo kobiety w ciąży są piękne :)))) Pewnie, że 40 to nie 36, ale liczą się kształty, nie rozmiary :))) Pewnie zmęczenie i stres Cię dopada i stąd ten dołek. A sio! przegonimy go zaraz! :-D

Ja o 14 idę do gina - mam nadzieję, że potwierdzi ciążę, chociaż nie nastawiam się że dowiem się konkretów (ile dzieci i serduszek). A według moich obliczeń zaczynam dzisiaj 6 tydzień ciąży :)))

Hej laski;)

Kamii - &&&&&&& za ciebie kochana:tak:

Pachnąca - skoro wg twoich obliczen 6tydz, to dla gina bedzie skonczony 5;) Tak jak u mnie - mam 9tydz 1dzien, czyli dla mnie to juz 10 tydz;) Wiec niekoniecznie mozesz zobaczyc na usg cos wiecej niz tylko pecherzyk:tak: &&&&&&&&&

Fioletowa
- za ciebie rowniez &&&&:-)

Gryzoń - pamietaj, ze kobieta z brzuszkiem zawsze pieknie wyglada:tak:

I wy trzymajcie za mnie bo tez mam dzis wizyte:-) Ok. 16 :tak:

Cześć Dziewczyny :-)
Pachnąca, Fioletowa, Kasia trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty.
Kamii, ja też bym pojechała od razu do szpitala i nie czekała na tą 14.
Gryzoń, na pewno jesteś piękną panną młodą. A gadaniem się nie przejmuj.
Agitatka, witaj. Powodzenia w staraniach.

Ja wczoraj miałam fajną, ale jednocześnie trochę smutną sytuację. Byłam na zakupach i spotkałam jedną Panią, która pracuje w tym samym biurowcu. Ja mówię do niej dzień dobry, a ona do mnie z tekstem: "A dzień dobry. Zakupy? Z maleństwem?" Ja na nią wielkie oczy i mówię, że ja nie mam jeszcze dziecka :-( Dzisiaj mnie spotkała i mi tłumaczy, że mnie z jakąś tam znajomą pomyliła. Trochę mnie serce wczoraj zakuło, nie powiem. Ale później sobie wytłumaczyłam, że to może jakaś wróżba jest? Jakiś dobry znak?
A moje pomiary temperatury nic mi chyba nie wyjaśnią. Wczoraj miałam 36,5st. a dziś znowu 36,7, tak jak w poniedziałek i wtorek. Czy to nie za wysoka jak na pierwszą fazę???

Ostatnia edycja:
Kamii ja równiez radze udac się na IP, nie ma co czekać. Powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gryzoń ludziska to potrafia pieprzyc trzy po trzy tylko po co? Co ich to obchodzi? Nie przejmuj sie nimi. Panna młoda jest zawsze najpiekniejsza. A jeszcze ma byc ładna pogoda :-)

Dziewczynki za Wasze wszytskie wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aneczek dla Ciebie i pozostałych staraczek na ten cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam się
Wizytującym powodzenia i ładnych widoków na usg życzę. Bo nawet zobaczyć sam pęcherzyk na samiusieńkim początku to już wielka radość, wiadomo, że nie ma ciąży pozamacicznej :-)
Kamii Tobie to tylko w d...ę strzelić. Jak mdlejesz to dawno powinnaś być na IP, a nie czekać
Gryzoń ludźmi się nie przejmuj. To jest Twój dzień i będziesz śliczną panną młodą, brzuszek Ci jeszcze uroku doda, a nie rozmiar 36
Mavika ale mi narobiłaś wczoraj ochoty na to smoothie owocowe. Normalnie tak za mną chodzi, a kurka w domu tylko jabłka i grejpfruity. Normalnie mam chyba pierwszą poważną zachciankę, a nie mam kogo na zakupy wysłać :zawstydzona/y: A tak bym sobie zmiksowała brzoskwinię, banan, kiwi, pomarańczę z mlekiem... Mmmmmmm

reklama
hej laseczki!!!

Zalało mnie pełną parą :-:)-( Od rana boli mnie brzuch i nastrój jakiś nienajlepszy. Ah...mam tylko nadzieję, że następny cykl będzie dla nas szczęśliwy. I będąc w Polsce na małym odpoczynku dowiem się, że noszę naszą upragnioną i wyczekiwaną fasolkę....

Życzę dziś Wam samych pozytywnych chwil ;-)

Do góry