Aneczek Skarbie głowa do góry
Kazdy zwiazek przechodzi kryzysy, wiem, że wówczas wydaje się, że juz gorzej byc nie może i tego się nie da dźwignąć. Tez tak miałam... Kilka miesięcy po ślubie nachodziły mnie myśli "po co mi to było" i szybko nie minęły. Przedwoczorajszy i wczorajszy wieczór spędzilismy na kłotniach. Ja teraz to jestem taka, ze albo spokojna i nic mnie nie ruszy albo wybucham i koniec. I własnie w te dwa wieczory wybuchałam,a mój S wczoraj juz nie dał rady się powstrzymać i tez podniósł głos, co mnie wpieniło jeszcze bardziej i skonczyło na płaczu i spaniu na kanapie
Nie pierwszy nie ostatni raz. Zawsze mi sie wtedy wydaje, że to juz tak będzie i guzik. Współczuję Ci, ale wierzę, że dacie radę &&&&&&&&
Maju i wypuścili Cie z tymi bólami??? Mam nadzieję, że akcja jednak ruszyła i że zaraz u nich będziesz albo juz jutro z rana:-)
Kamii na razie cisza? No to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pomyślne rozwiązanie.
Dziewczyny oj ja tez miałam plany, ze w pierwsza ciaze to tak dobrze by było ok maja zajść, bo wtedy bym urodzila na poczatku przyszłego roku. Zaszłam wczęsniej, straciłam i później juz było pod górkę. Pamiętam jak moja mama przy pierwszej ciazy mówiła- termin na listopad- "oj tak na zimę będziesz rodzić". Teraz tez mam na listopad i znowu to samo gderała, jakby nie wiedziała, że troche sie staralismy o kolejne dziecko. Powiem Wam, ze z moja mamą nie mogłabym mieszkac pod jednym dachem, zbyt duża róznica
Ale to juz o inne sprawy mi chodzi;-)
A ja dalej na diecie cukrzycowej, tzn bede na niej do konca. Czasami mi cięzko juz, ale dla małego wszytsko. Schudłam 2 kg w ciagu 4 tygodni. Mam tylko nadzieję, że Skarb mój dobrze się rozwija. Za tydzień mam usg 4D to się cos dowiem, ale i tak czuję Go wyraźniej z dnia na dzień więc pewnie rośnie zdrowo te moje szczęście.
I jeszcze odwiedzam dentystę. Troche na ostatnia chwilę, ale jak nie teraz to później w ogóle będzie ciezko. Została mi juz tylko jedna wizyta, no i później po porodzie pójde na usunięcie kamienia, bo teraz nie mozna ze wzgledu na ultradźwieki, które się przy tym uzywa;-) Dobrze sie złozyło: najpierw wysłałam męża, by zrobił porzadek ze swoja buźką, a teraz ja, no mam nadzieję, ze bedziemy tego pilnowac.
Acha i jutro jadę na komisariat składac zeznania w sprawie mojej bratowej. Chodzi o prawa autorskie i ja jej troche pomagałam w uzyskaniu dowodów, ze jedna babka wykorzystuje jej materiały. Teraz to trzeba załatwic do końca. Mam nadzieję, że wszytsko sie pomyslnie ulozy