pachnąca
Fanka BB :)
Filotetowa, Królowa - Pewnie jest tak, że na każdego dzieciaka trzeba mieć spobób
) Ja byłam bardzo grzecznym dzieckiem ale bardzo energicznym. I charakterek miałam taki, że tylko po dobroci można było ze mną załatwić coś, a nie zakazem, bo wtedy się buntowałam 
Królowa - z allianzu Cię nie wywalą
)) ja też umawiam się ciągle do różnych lekarzy (endokrynolog, ginekolog - czasem dzwonię i kilka wizyt na przód umawiam
), badania laboratoryjne, internista itp. Ostatnio nawet zapomniałam o usg - tyle tych wizyt miałam naumawianych 

A jak masz się męczyć z barkiem to pewnie że idź - może jakieś masaże da czy coś innego poradzi.
Moja cera się znacząco pogorszyła po odstawieniu tabletek i ostatnio przyjaciółka poleciła mi krem z kwasem azelainowym (skinoren albo acne-derm). I działa
)) tyle, że w ciąży nic nie można bez konsultacji, więc lepiej dopytaj o to swojego gina (zanim zaczniesz coś stosować).
Królowa - z allianzu Cię nie wywalą

A jak masz się męczyć z barkiem to pewnie że idź - może jakieś masaże da czy coś innego poradzi.
Moja cera się znacząco pogorszyła po odstawieniu tabletek i ostatnio przyjaciółka poleciła mi krem z kwasem azelainowym (skinoren albo acne-derm). I działa