&Ewcia
Fanka BB :)
Na razie nie dziękujęJUZ PO CICHUTKU GRATULUJE :-)
Póki nie ma @, warto testować co kilka dni...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie nie dziękujęJUZ PO CICHUTKU GRATULUJE :-)
podniosłaś mnie troszke na duchu zaczekam jeszcze tydzień i zrobie teściora chyba że wcześniej @ przyjdzie.Myśa testuj jeszcze raz, skoro nie ma @!!! Ile już Ci się @ spóźnia?
Mi za pierwszym razem, jeden dzień po dniu spodziewanej @ i jeden dzień po wskazaniu do testowania wyznaczonym przez Fertility Friend - 13 DPO - wyszedł jednoznacznie negatywny test. Dziś - 18 DPO - blada kreseczka jest. Jutro rano zrobię jeszcze raz i idę na betę, chcę wiedzieć co i jak do środy, bo wtedy mam wizytę u giny.
Mam nadzieję, że pierwszy negatywny nie wyszedł, bo faza lutealna mi się wydłużyła przez duphaston i nawet jakbym miała dostać @, to dostałabym ją np. 14DPO. Oby to nie było zbyt niskie stężenie betki... Bo test niby jest superczuły i wykrywa ciążę na dwa dni przed @...
Póki co jednak mam ogromniastą nadzieję, skoro nie ma @, boli brzusio, mdłości są, kreseczka na teście - 4. tydzień jak nic...
WIEM WIEM:-)NADZIEJA UMIERA OSTATNIANa razie nie dziękuję
Póki nie ma @, warto testować co kilka dni...
Witam dziewczyny. Jeśli chodzi o mnie luteinę zaczęłam brać dopiero PO tym jak zaszłam w ciążę (od ósmego tc) do teraz. Powiem szczerze, że ciąży nie planowałam, inaczej wcześniej musiałabym brać luteinę, bo miałam niedobory progesteronu i nieregularne cykle. Teraz jest to luteina na podtrzymanie. Przez niedobór progesteronu moja szyjka macicy była otwarta i miękka, co groziło poronieniem
Saudades kochana najważniejsze że twoje maleństwo jest już bezpieczne, ja biorę lutka od samego początku a nawet kilka dni przed , ale ja barzdzo długo czekałąm na ten cud:-)na szczęście już jest ok, dzięki luteinie. Lepiej późno niż wcale!
o to fajnego masz mężusia z poczuciem humoru tak trzymać po mimo nieudanego cyklu trzeba próbować dalej:-)Witam was !!!!
JA jestem przed terminem @ ale pierwszy raz bolą mnie jajniki przed @ no i podbrzuszeale raczej tłumaczę to tym ze biore clo.
Dzis zrobiłam test i wiecie co moj M zrobił???
Dorysował drugą kreseczke długopisem i powiedział ze wynik pozytywny
Ale sie usmiałam!!!!
Sama nie wiem co o tym sadzic czy to leki maja wpływ na te bóle???
Piersi bolą jak zawsze...i wyjątkowo nie mam objawów <oczywiscie urojonych>
No i teraz zastanawiam sie nad tą betą czy robic czy nie.Lekarka kazała mi zrobic przed @!
I chyba zrobie , co ma byc to bedzie !!!Bez wzgledu nynik!
Jak bedzie mała to znaczy ze ciotka przyjdzie,a teraz dodatkowo moze mi sie spoznic przez stres zwiazany z tata:-(