reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
suzi bierzesz clo od 3 dc?? ja mam brać od 5-9

oki dziewczyny uciekam, bo cieknie mi z nosa i chyba bierze mnie przeziebienie

Tak ja mam brac 3-7dc po 1 tabl.

bo jak się bardzo chce to nie wychodzi a jak się nie myśli to sie przytrafia w najmniej spodziewanym momencie

Wiem włąsnie ,tylko ciezko jest mi wyluzowac...

Wtedy nie staralismy sie tak na serio!Poprostu sie nie zabezpieczlismy i tyle.
Miałam nerwy ze sie nie udaje ,az w koncu stwierdziłąm ze mam to w d...
No i sie udało:tak:
Dodam, ze przytulanki były tylko raz-tym wieksze było moje zdziwienie:szok:

suzi1 a jak to było z tobą, przepraszam że Cie pytam. Kiedy sie udało i zaszłaś w ciąże ,??

Ponad rok temu

Mysiu a Wy ile sie staracie????

Powiedzcie mi myslała ktoras z Was o inseminacji itp????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiem że bardzo ciężko jest wyluzować i nie myśleć , wiem coś o tym bo też to przerabiam, uciekam teraz do książek, ciągam mojego M na spacery i starmy zaprzątać głowe sobie czymś innym, zobaczymy czy się uda. Teraz się rozchorowałam ale nioe odpuszczamy i będziemy działać. Ale pocieszjące jest u ciebie że jednak zaszłas w ciąze więc nie jest zle, mi tak lekarz powiedział jak zaszłam w ciąze a potem poroniłam ,że to jest dobry znak bo się udało a teraz trzeba działać aż do skutku

wiem że bardzo ciężko jest wyluzować i nie myśleć , wiem coś o tym bo też to przerabiam, uciekam teraz do książek, ciągam mojego M na spacery i starmy zaprzątać głowe sobie czymś innym, zobaczymy czy się uda. Teraz się rozchorowałam ale nioe odpuszczamy i będziemy działać. Ale pocieszjące jest u ciebie że jednak zaszłas w ciąze więc nie jest zle, mi tak lekarz powiedział jak zaszłam w ciąze a potem poroniłam ,że to jest dobry znak bo się udało a teraz trzeba działać aż do skutku

Tez sie tym kochana własnie pocieszam:tak::-D

Tylko z drugiej strony nie chce tyle czekac,bo wiem ze sa kobity ktore maja jedną zidzie i nie mogą wiecej zajsc:-:)szok:
U mnie tez doszło do poronienia wiec nadal jestesmy sami:-(

Mysiu a Wy ile sie staracie????

Powiedzcie mi myslała ktoras z Was o inseminacji itp????
suzi1 w listopadzie minał rok jak się staramy i jestem po trzech inseminacjach z czego jedna się udała ale poroniłam szybko a potem odpuściłam bo wyjechaliśmy za granice. To była masakra, bieganie do gina co dziennie albo co drugi dzien na podglądnięcie pęcherzyków i na badanie krwi, potem juz nie dawałam rady i powiedziałam dosyć.

O rany:-:)-:)-(
Bardzo mi przykro!!!
A powiedz mi kochana co u was lekarze stwierdzili???

bo ja np. nie zawsze mam owulke.Czyli raz jest raz nie
A moj M do tego ma słabą morfologie plemniczków:-(

O rany:-:)-:)-(
Bardzo mi przykro!!!
A powiedz mi kochana co u was lekarze stwierdzili???

bo ja np. nie zawsze mam owulke.Czyli raz jest raz nie
A moj M do tego ma słabą morfologie plemniczków:-(
mi ginek powiedział że nie jajeczkuje dlatego te inseminacje miałam a wyobraz sobie że 4 miesiące pózniej zaszłam w ciąże bez leków ale niestety była to pozamaciczna. Czyli jednak jajeczkuje ,czasem nie wiem czy wierzyć tym lekarzom.Ale chyba mam tak jak ty że nie każdy cykl jest z owulacją dlatego tak nam trudno jest trafić :-(

mi ginek powiedział że nie jajeczkuje dlatego te inseminacje miałam a wyobraz sobie że 4 miesiące pózniej zaszłam w ciąże bez leków ale niestety była to pozamaciczna. Czyli jednak jajeczkuje ,czasem nie wiem czy wierzyć tym lekarzom.Ale chyba mam tak jak ty że nie każdy cykl jest z owulacją dlatego tak nam trudno jest trafić :-(

No własnie ja tez tak mysle ,bo skoro za kazdym razem była by ow.to moze było by inaczej!!!
Ja włąsnie po to mam CLO,zeby owulka była zawsze:tak:
A ten encorton podobno ma tez pomóc:tak:
Jak bede w domku to wysle wam odpowiedzie pewnej pani dr.Bo chciałam zobaczyc co inny zupełnie"obcy"lekarz na to powie:tak:

reklama
No własnie ja tez tak mysle ,bo skoro za kazdym razem była by ow.to moze było by inaczej!!!
Ja włąsnie po to mam CLO,zeby owulka była zawsze:tak:
A ten encorton podobno ma tez pomóc:tak:
Jak bede w domku to wysle wam odpowiedzie pewnej pani dr.Bo chciałam zobaczyc co inny zupełnie"obcy"lekarz na to powie:tak:
o fajnie to chętnie poczytam . Ja też mam nadzieję ze to CLO nam pomoże i to jajeczkowanie będzie częściej

Do góry