reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
może nie tyle chłopaków co zmniejsza ilość śluzu, a jak jest mało ślizu mniejsza jest szansa na przetrwanie

reklama
Abierzecie jakies wspomagacze na sluz?????
Ja teraz biorę wiesiołka,i musze zakupic sobie siemie laniane:tak:

Powiem Wam ze zastanawiam sie jak bedzie po tym CLO czy to cos da:confused:
Czy ten Encorton tez cos da:baffled:
Jestem pełna strachu:-(

ja nic nie biorę, pytałam lekarki o wiesiołka i powiedziała, ze to pic na wodę i wyrzucanie pieniędzy, z tego co pisała sandrahaha są jakieś żele ułatwiające plemnikom przeżycie, ale nie wiem wczy w Polsce można kupić

ja też jestem sceptycznie nastawiona do clo, zwłaszcza patrząc na wyniki tej ankiety

ja nic nie biorę, pytałam lekarki o wiesiołka i powiedziała, ze to pic na wodę i wyrzucanie pieniędzy, z tego co pisała sandrahaha są jakieś żele ułatwiające plemnikom przeżycie, ale nie wiem wczy w Polsce można kupić

ja też jestem sceptycznie nastawiona do clo, zwłaszcza patrząc na wyniki tej ankiety

Kurcze ja juz nie wiem co robic zeby sie udało!!!!:-(
Nawet zastanawiałam sie czy nie piep..... tym wszystkim:baffled:Olac to ...

Sama nie wiem:confused::baffled::-:)zawstydzona/y::dry:

Czyli albo działa albo nie:szok:

Ja wiele razy słyszałam ze pomaga,ale to moze chodzi o to jak ktos nie ma wogóle owulki...

powiem ci że ja chwilami też mam dość, nigdy nie myślałam że zajście w ciażę jest takie trudne

Ja czasami juz sama nie wiem czego chce...
Dobija mnie to ze tak bardzo chcemy,oddajemy sie temu w 100%.
W sumie teraz pierwszy raz widziałam tak podłamanego M:-(

reklama
w marcu będzie rok,
a clo biorę dopiero 2 cykl
co do siłowni nie jestem przekonana ale to pewnie dlatego że leniuch ze mnie :)
a ty długo sie starasz i bierzesz clo?

Do góry