reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
witam się z wami kochane... nie udzielam się zbyt często ale zaglądam do was często i mocno trzymam kciuki.... U mnie nie długo powinna przyjść@.... dziś 22 dc... ten czas tak powoli leci... hmmmm ... no to tyle po skrócie co u mnie... Witam serdecznie nowe dziewczyny.. Dobrze że jesteście bo ten wątek odżył a przecież jesteśmy tutaj po to by się wspierać;-);-);-)

ps. nie mam objawów ciążowych ani na zbliżającą się @... nawet cyce mnie nie bolą.... mam tylko wrażliwe na dotyk sutki ale to tak zawsze przed @..

Witaj Dzastina :-)
Fajnie, ze jesteś z nami. U mnie dziś 22dc, więc podobnie jak Tobie zostało kilka dni do @. A z objawów ... trochę piersi bolą przy dotyku i czasem troszeczkę brzuch jak na @. Strasznie powoli leci ten cykl. Ciągnie się niemiłosiernie :-( Jak w tym cyklu sie nie udało (a pewnie się nie udało) to na początku lutego czeka mnie laparo.

Asienka:) kochana jak u Ciebie?? Już troszkę mniej rozdrażniona? Chyba przeszło to na mnie, bo strasznie marudna i nie do życia jestem :-D:-D

Kochaniutkie trzymam za Was z całego serducha ;-)
Buziaki!!

reklama
Asienka:) kochana jak u Ciebie?? Już troszkę mniej rozdrażniona? Chyba przeszło to na mnie, bo strasznie marudna i nie do życia jestem :-D:-D

Kochaniutkie trzymam za Was z całego serducha ;-)
Buziaki!!

Hejka Kochana:-)
Haha ci nasi mężowie maja z nami przekichane, ja już powiedziałam mojemu że jak będzie w aptece to mam mi kupic jakieś tabletki ziołowe na nerwy:-D
Wczoraj byłam mega rozdrażniona bo w pracy 10.5h od 18 zaczynała się inwentaryzacja poprostu jedno wielkie szaleństwo trzeba było wszystko przygotowac do 18 bo zmiana nocna przychodziła.
Kochana ja Trzymam kciuki żeby w piątek wstręciucha nie przyszła:-):tak:

witam się z wami kochane... nie udzielam się zbyt często ale zaglądam do was często i mocno trzymam kciuki.... U mnie nie długo powinna przyjść@.... dziś 22 dc... ten czas tak powoli leci... hmmmm ... no to tyle po skrócie co u mnie... Witam serdecznie nowe dziewczyny.. Dobrze że jesteście bo ten wątek odżył a przecież jesteśmy tutaj po to by się wspierać;-);-);-)

ps. nie mam objawów ciążowych ani na zbliżającą się @... nawet cyce mnie nie bolą.... mam tylko wrażliwe na dotyk sutki ale to tak zawsze przed @..

Witaj:-)
Fajnie że się odezwałaś:tak: Kochana nic sie nie martw, mi się wydaje ze każda z nas musi grzecznie stac w kolejce i czekac....;-) Kiedyś chyba musi się udac?
Ja na wstręciuche czekam razem z Klaudyną bo planowaną na piatek mamy:baffled:
A ty kochana na kiedy????
Buziaki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka dziewczynki widzę wątek trochę ożył;-)nie było mnie dwa dni a tu miałam troszkę lektury do nadrobienia;-)Co prawda ja ostatnio cierpię na brak czasu, ale cosik wam skrobnę , bo zawsze po wizycie na BB lepiej mi jakoś;-) W sobotę miąłam usg i krew no i dalszy tydzień kłucia leci, ale zrobie wszystko wszystko wszystko żeby się udało i się uda uda uda i nie tylko mi wszystkim staraczkom się uda musi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klaudynko ,Asieńko a może zołza zrobi wam prezencik i nie przyjdzie trzymam kciuki żeby tak było:tak:
Zajączku dzięki za kciukaski :tak:Wogóle wszystkim wam dzięuję za to że jesteście za to forum pozdrawawiam bużka

Hejka dziewczynki widzę wątek trochę ożył;-)nie było mnie dwa dni a tu miałam troszkę lektury do nadrobienia;-)Co prawda ja ostatnio cierpię na brak czasu, ale cosik wam skrobnę , bo zawsze po wizycie na BB lepiej mi jakoś;-) W sobotę miąłam usg i krew no i dalszy tydzień kłucia leci, ale zrobie wszystko wszystko wszystko żeby się udało i się uda uda uda i nie tylko mi wszystkim staraczkom się uda musi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klaudynko ,Asieńko a może zołza zrobi wam prezencik i nie przyjdzie trzymam kciuki żeby tak było:tak:
Zajączku dzięki za kciukaski :tak:Wogóle wszystkim wam dzięuję za to że jesteście za to forum pozdrawawiam bużka

Hejka Laleczko:-)
Strasznie sie ciesze z twojego pozytywnego myślenia:-):-):-):-):-):-)
Masz racje napewno sie uda!!!!!! ja cały czas myśle o Tobie i tak strsznie bym chciała żeby wszystko dobrze poszło!!!!!! hehh ty juz tyle przeszłas:-( teraz to juz nie tylko trzymam kciuki za Ciebie a wszystkie palce które posiadam:-)
A na kiedy planowany efekt końcowy????? pozdrawiam,buzka:)

Hejka Dziewczyny:-)
Musze troche ponarzekac, jestem tydzien przed okresem i już sama ze sobą nie moge wytrzymac ehhh tyle nerwów we mnie siedzi ze masakra:baffled: Od tygodnia boli mnie brzuch na okres a cycki to tak bolą że nie moge się dotknac. Kurcze ja zwariuje przez ten tydzień:-D Dobrze że luteine dzisiaj kończe bo to pewnie też ona tak na mnie działa.
A wy kochane też tak macie przed okresem?
Pozdrawiam:-)
TO hormony Kochana szaleja:))) Luteina może rzeczywiścietroche pozmieniac w cyklu ale życze żeby to coś innego było:)

cześć a u mnie dzisiaj plamienie i spadek :( jak nic jutro będzie @
:-:)-:)-:)-( no widziałam:((( Przykro mi MMM
Widzę że czekamy razem. Ja mam dziś 20 dc.... i mnie troszkę bolą sutki, ale ja tak raczej nie miałam. Mnie bolą całe piersi, ale na razie na to za wcześnie:)
Powodzenia:-)
Witaj Dzastina :-)
Fajnie, ze jesteś z nami. U mnie dziś 22dc, więc podobnie jak Tobie zostało kilka dni do @. A z objawów ... trochę piersi bolą przy dotyku i czasem troszeczkę brzuch jak na @. Strasznie powoli leci ten cykl. Ciągnie się niemiłosiernie :-( Jak w tym cyklu sie nie udało (a pewnie się nie udało) to na początku lutego czeka mnie laparo.
Buziaki!!
I następna:)))))) Dziewczyny trzeba rozpocząć dobrą passę:-):-):-):-):-) Kciuki zaciśnięte:-)

Jak Wam minął weekend??

:-):-):-)Aga....Silna kobitka jesteś zniesiesz wszystko:))))))) Na pewno się uda:):-):-):-)
Czy u Was też tak zimno??:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oooo superaśnie, widzę że rośniemy w siłę :) oby więcje takiego optymizmu, ja z niecierpliwością także czekam na moje dni płodne , które mam nadzieję że nadejdą tym razem. Słyszałam że w Polsce bardzo zimno a u mnie 4 stopnie ,śnieg topnieje i wiosennie choć bylo też mroznie bo po -15 a to żadko zdarza się w szkocji, buziaki dla Was

Asieńko kochana dzięki za wsparcie ja musze mysleć pozytywnie bo inaczej bym sfiksowała, choć i tak będę pewnie fiksować po transferku;-) Lekarz mówi że punkcja bedzie ok6lutego i transferek o ile się nie mylę po 4dniach no ale to sie jeszcze okaże, takbardzo chcę żeby już się udało...
Zajączku cóż ja muszę być silna , a czy zniosę wszystko cóż pewnie tak tylko czy nie skończę wkońcu w wariatkowie??????????Ale co ja gadam przeciez teraz już się uda i będzie cudnie:tak::tak::tak:
Pozdrawiam dziewczątka:tak:

dziewczyny czy ktoras z Was brala duphaston w 2 fazie cyklu? czy sa po tym jakies skutki uboczne?
i czy ktoras mi moze powiedziec jaki powinnien byc sluz po owu?

reklama
Do góry