reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
suzi kochana jak się czujesz?? maluszek juz taki duży!!! ale sie ciesze kochana ze tak pieknie suwaczek rośnie !!! i tak juz musi rosnąć!!!
troszke Was poczytałam ale tylko kilka stronek ,widzę sporo nowych osób z którymi witam się wirtualnie i zaciskam kciukasy za szybkie zafasolkowanie!!!
Ikasiu widze że nadal diagnozujecie męzulka ,my hormony mamy za soba.... i tak ma podwyzszona prolaktyne endokrynolog kazal zrobic rezonans głowy i jesli ten gruczolak ma mniej niz 1cm to dostanie leki jesli wiecej to operacja i tak nadal nie wiemy jaki wplyw prolaktyna ma na wyniki badan i czy jej obnizenie bardzo poprawi wyniki czy tylko nieznacznie;/ no i tez mamy skierowanie na usg jąder ale to dopiero zrobimy w grudniu jak męzulek poleci do pl ale i tak przynajmiej do kwietnia bedziemy sie zastanawiac czy mamy szanse na naturalsika czy faktycznie invitro . Ale nim sie dowiedzielismy o prolaktynie ustalilismy ze w styczniu lecimy na inseminacje ale teraz wiemy ze nie ma ona sensu do poki leki nie zaczna dzialac i nie sprawdzimy ponownie wynikow armii ;/ ale stracilismy nadzije z sie uda w najblizszym czasie wiec rezygnuje z mierzenia tempki i czekamy do kwietnia na decyzje czy da sie jkos poprawic parametry czy faktycznie czekac na ivf jako jedyna szanse na najwiekszy skarb . U mnie wsio oki drożne jajowody hormony w porzadku tylko nieznacznie podwyzszone ft3 ale narazie kazala sie tym nie zajmowac i nie przejmowac .Dostalam clo do tego cyklu w ktorym mialam miec inseminacje ale nie wezme tylko zatrzymam na kiedys bo jesli nie bedziemy do niej podchodzic i armia taka kiepska to po co sie stymulowac;/// ahhh powiem wam ze mialam nadzije ze przywioze dobre wiesci z urlopu a nie takiego dola ale trza sie pozbierac i marzyc nadal az wkoncu sie ziści to marzenie:)))

reklama
maja troche cierpliwosci uda sie, mezulka podleczycie i szybko zobaczysz 2 kreski...
a ja dalej jestem w szoku bo bylam pewna 1 kreski.... jeszcze sie zalozylam o obie nogi , glupia.... ale to moze test sie pomylil........ jutro rano zrobie jeszcze jednego sikacza....

hej :) witam sie sobotnio.. no wiec tak..... nie wiem jak to ujac ale dzis na tescie zobaczylam 2 bardzo slaba kreske... to nie jest cien cienia bo jest lekko rozowa ale prawie przesroczysta... i nie wiem czy to moze oznaczac ciaze czy nie?????

Jak tylko kliknełam i przeczytałam kierowane do Ciebie gratki to gęsia skórka minęła dopiero jak doczytalam Twoją wiadomość. GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Dwie krechy jak nic!:-):-):-) Cudownie. Zobaczycie za Błonka pójda w ślady kolejne.

Ja miałam dzis USG, czyli w 12 d.c. i tak - prawy jajnik 13 mm, lewy dwa po 12 mm. Mam nadzieję, że nie pomyliłam, zresztą nieważne w wtorek mam kolejne USG i zobaczymy jak będą rosły dalej. Ginka powiedziała, że jak cos to przepisze mi Pregnyl(?) ale jak brałam CLO to powinny same pęknąć. Także mam równiez cudowny humor z tego powodu, gdyż w końcu coś ruszyło. I mój S także szczęsliwy, bo pojawiła sie szansa:-)
Ścikam Was
Błonka jeszcze raz serdeczne gratulacji i zaciskam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za betę i spokojne 9 miesięcy.

Jeszcze sobie raz zajrzalam popatrzec na Twój piękny teścik:-) a konkretnie na jego wynik :-)

Konieczne nas pozarażaj&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry