reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
jak jutro nie bedzie to w sobote moze sikne a jak nie sikne i wytrzymam do poniedzialku to pojde na bete...
fakt taki prezent mikolajkowy.. eh marzenia :( nie dla mnie chyba :( za bardzo bym chciala...
agus a tobie sie spoznia????

reklama
Aga, u mnie nic szczególnego. Jutro parapetówa u kumpeli i to tyle z ciekawszych wydarzeń.
A testu kochana nie rób po południu, strata kasy. Te poranne są przecież pewniejsze. Trzymam kciuka &&&&&&&&&&
A dzisiaj przeżywam razem z inną kumpelą... jej synek, jeden z bliźniaków kończyłby roczek :-( Następne dziecko, które zmarło z winy personelu medycznego wrrrrr. Kumpeli nie podobało się, że jest jakiś siny, zupełnie inny niż braciszek, a pielęgniarki ją zbywały, że jest przewrażliwiona i kazały kocykiem ogrzewać ;-/ Żył 27 godzin, jutro rocznica śmierci :-(

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ja z innego postu jestem, ale czytam was namietnie:) bo biore duphaston :)
no i prosze o rade jesli mozna i czasem pewnie cos tam wam naskrobie:)

no wiec od lipca nie mialam@ wiec gin przepisal luteine po niej nic. aha i musze zaznaczyc ze wczesniej mialam torbiele, ktore hamowaly mi @.
Nastepnie gin przepisal duphaston od 16dc przez 10 dni. Dostalam jakies male plamienie nie wiem czy byl to @, trwalo 3 dni od 31.10 do 3.11. Odczekalm 16 dni i zaczelam brac znowu duphaston od 16 dc, dzis dzien 25 i wieczorem lekkie plamienie brzuch boli jak na@. Traktowac to jako 1dc? Jak myslicie?
Niestety mieszkam za granica i wizyte tutaj u gin mam dopiero za 2 miechy i juz nie wiem co zrobic. Kompletnie gubie sie w moich cyklach.
Jakbym teraz traktowala to plamienie jako 1dc to zaczne robic testy owu, myslicie zeby tak zrobic?
Po tym ostatnim skromnym plamieniu tez robilam testy ale wychodzilo, ze ouw nie ma:(
Nie wiem, czy rzucic ten duphaston bo i tak nie mam po nim porzadnego@:(

kruszka, no zdazylo sie jak bralam duphaston ale on podobno wydluza cykl... a w tym cyklu bralam tylko clo.. owulka byla no i progesteronu w tym miesiacu nie bralam... powinna sie pojawic lada dzien bo mnie wszystko boli, z przerwami ale boli a ciazowych mdlosci ani siusiania nie mam ;p

Mój cykl z Clo się skrócił......co prawda do 35 dni, ale dla mnie to ogromny sukces. Moje poprzednie @ to 40-60 zależy....

Doopka niestety nie używam, więc sie nie wypowiem ;-)

u mnie negatyw tempka w dół wiec fasolki brak......teraz na @czekam i nowy cykl nowa nadzieja....
ja biore dupka od 16 do 25dc ale powiem ci szczeze ze nigdy nie miałam plamienia....

Dziewczyny, nie chodzi tu o to że ktoś się obrusza tylko czasami przekraczacie swoje kompetencje. Ja piszę o tym co wiem, i leczę się tak a nie inaczej bo tak prowadzi mnie mój lekarz. Weszłam tu na to forum, bo oprócz Duphastonu brałam wcześniej Clostilbegyt, więc jakby temat bezpośrednio mnie dotyczył.. Zastanówcie się trochę nad swoim zachowaniem bo to nie ja jestem oryskliwa i niemiła.
Błonka, no a ty...cóż...pokazałaś swój poziom......

reklama
Aga przytulam :-( A tak fajnie ten wykres wyglądał :-( A może to jeszcze fałszywy test? Nie było chociaż cienia?
Markizeta sama to prowokujesz, a potem obrażasz kogoś, pisząc, że pokazał swój poziom. A ty to niby co robisz takim zachowaniem? Spokojnej ciąży

Do góry