reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dobrze, nie pisałam konkretnie o Tobie tylko ogólnie...
Poza tym ja się właśnie nie zamartwiam tylko najzwyczajniej w świecie zastanawiam, co przyniesie bieg wydarzeń...
Pisałyście o powtórzeniu bety, owszem ale stwierdziłam że jednak robić jej nie będę. Testu też nie będę powtarzać...
W pierwszej ciąży nie robiłam w ogóle żadnej bety i było dobrze.
Poza tym kto napisał że lekarz przepisał mi tylko 20 tabl. D. ? Skąd wiesz że nie zamierzał więcej jak ponownie przyjdę do niego w przyszłym tygodniu....??
Ja swoje a Wy swoje- "lekarz zaleca brednie"....Co to w ogóle za tekst? Czasem zachowujecie się jakbyście pozjadały wszystkie rozumy i były mądrzejsze od lekarzy...To jest żałosne, sorki...

Widzę- potrzebujecie silniejszych bodźców żeby forum było aktywne :-)

reklama
Dobrze, nie pisałam konkretnie o Tobie tylko ogólnie...
Poza tym ja się właśnie nie zamartwiam tylko najzwyczajniej w świecie zastanawiam, co przyniesie bieg wydarzeń...
Pisałyście o powtórzeniu bety, owszem ale stwierdziłam że jednak robić jej nie będę. Testu też nie będę powtarzać...
W pierwszej ciąży nie robiłam w ogóle żadnej bety i było dobrze.
Poza tym kto napisał że lekarz przepisał mi tylko 20 tabl. D. ? Skąd wiesz że nie zamierzał więcej jak ponownie przyjdę do niego w przyszłym tygodniu....??
Ja swoje a Wy swoje- "lekarz zaleca brednie"....Co to w ogóle za tekst? Czasem zachowujecie się jakbyście pozjadały wszystkie rozumy i były mądrzejsze od lekarzy...To jest żałosne, sorki...

Sama napisałaś, że masz brać te 20 tabl.,a potem jak nie dostaniesz okresu to zrobić test ciążowy i będą dalsze działania. A z tego wynika, że masz wziąść 20, czekać czy okres będzie i po przerwie nie wiem jak długiej znowu dupek. Nie, nie uważam się za mądrzejszą od lekarzy, ale albo piszesz bez sensu, bo nie pamiętasz co lekarz gadał, albo już sama nie wiem. Ale swoje wiem, bo wiem jak ja brałam dupka w ciąży, a teraz biorę luteinę i lekarz powiedział, że jak będę w ciąży to za żadne skarby nie przestawać brać przed końcem 18 tc. Po prostu chcę ci dobrze doradzić, ale jak wiesz lepiej to ok. Oby tym razem też było po twojemu

pola witaj w naszych skromnych progach;-)nie przejmuj sie ja tez miałam PCO i zaszłam w ciąże z clo!!!!a masz monitoring????
ania nie denerwuj sie szkoda słów... kazdy radzi jak moze ale nikogo sie nie zmusi do niczego!!!
markizeta życze szczesliwej ciąży

Powiem krótko: skupcie się na sobie:-)

Szczerze, to troszke dziwne...bo najpierw wchodzisz, udzielasz sie na forum i zadajesz jakies pytania...kiedy nikt nie pochwala sposobu leczenia to sie obruszasz...potem znwou sie udzielasz i jak po raz kolejny ktos wyraza swoje watpliwosci to znowu się obruszasz....przepraszam bardzo,ale nie jestesmy tutaj po to zeby komus tylko przyklaskiwac i mowic ze jest swietnie i ze to co robi jest dobre...i wyglada na to ze Ci sie tu nie podoba bo ciagle masz jakies pretensje do Dziewczyn...kurcze...forum jest dobrowolne...:eek:
Spokojnej ciązy...

U mnie dzisiaj 13dc...skoku temp jeszcze nie bylo...dzialamy ostro z mezem, ale dzisiaj go jakas choroba dopadla, ma temperatura i boje sie o plemniczki...poza tym dzisiaj z bzykania chyba nici...a test owu dopiero dzisiaj pokazal dwie kreski...wiec mysle ze owu bedzie jutro...mam nadzieje....ostatnio jak zrobilam test i byl pozytywny to owu mialam po 2 dniach...ale dziwne, bo jak bylam ostatnio u gina w piatek to pechol mial 13,9....a mija juz tydzien i dopiero owu by byla??

Nie Markizeta, nie potrzebujemy takich bodźców. Sądze, że dziewczyny również nie potrzebują, by ktoś podnosił tutaj wrzawę (taka wrzawę). Twój sposób bycia, to Twój sposób, nam nic do tego. Ale jeśli pytasz odpowiadamy. Jesli chcesz tylko przekazac informację, ok pisz. Ale jeśli pytasz co o tym sądzimy to póxniej sie nie obruszaj i nie czepiaj.
Równiez nie rozumiem jak można napisać "nie ta ciąża to inna". Nie chce mi sie wierzyć, iż mając juz dziecko masz właśnie takie poglądy.
Proszę Cię nie prowokuj tutaj takich sytuacji. Było dobrze jak było wcześniej.
I wierz mi forum jest po to by skupiać sie również na innych, którzy tu piszą. Jeśli nie tego oczekiwałaś to co tutaj robisz?

Sama pisała, że lekarz jej zlecił 20 tabletek, a potem pisze "Poza tym kto napisał że lekarz przepisał mi tylko 20 tabl..."
Jakby sama się gubiła w tym, a nie ma argumentów żeby zaprzeczyć to napisze: skupcie się na sobie.
Dziewczyny, macie rację, szkoda słów. Inne jak są w ciąży to fluidki posyłają, a nie prowokują takie gadki.
Aga widzę ładną tempkę? Fajny ten wykresik, kiedy testujesz? Oczywiście kciuk zaciśnięty (bo drugi na klawiaturze) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ikasia &&&&&&&&&&&&&&& za staranka, aby jednak były i zaowocowały. A kiedy powtarzacie badanie nasienia? Może już nie będzie potrzebne? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

markizeta powiem Ci jedno... ania Ci nic zlego nie napisala a ty na nia najechalas.. od poczatku wydalas mi sie dziwna, nie wiem nawet czy juz wierze w ta twoja ciaze po tym zazywaniu dupka.... jezeli masz byc opryskliwa i niemila to SPADAJ stad bo nie potrzebujemy tu takich jak Ty co tylko szukaja zaczepki!!!! Nie podoba ci sie to ze komentujemy twojego lekarza i jego dzialania to co tu kurka robisz? idz na inny watek gdzie bedziesz mogla sobie wszytskich ustawiac i prowokowac takie akcje..... SPADOWA!!!!

Kochane wybaczcie ze sie obruszylam ale juz mi cisnienie skoczylo jak czytam wypowiedzi tej laski....

Wpadlam sie z Wami przywitac, powiedziec ze zyje ;p pracuje i wracam do domu pozno wieczorem a rano musze oporzadzic dom i meza... zrobis obiad i tyle mam z dnia :) przestalam myslec o tym wszystkim i chyba jest mi lzej na duszy..
bylam dzis na badaniu dna oka i wzielam sobie dzien wolny :)
aha spoznia mi sie okres ale boje sie zatestowac...

reklama
E no Błonka ja widzę po suwaczku, że to już sporo ten okres się opóźnia? Ty tam testuj i dobre wieści pisz! Jejku ale by było super! Prezent prawie na Mikołajki :-D No i nie musiałabyś się stresować tym zabiegiem w styczniu :-) Więc oczywiście trzymam kciuka &&&&&&&&&&&&
A jak tam w nowej pracy? Nie mylę się, że miałaś z dziećmi pracować?

Do góry