reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
i znów czekanie - teraz najbliższą bete zrobię rano w enelmedzie - mogłam od razu do nich iść
z tych linków co podałyście wynika że nie wiadomo :)))
po prostu to nie jest to samo badanie co bhcg w ciąży - jako test ciążowy, te wolne podjednostki rzeczywiście sa robione jako badania prenatalne.....
o losie...
ale dziękuje Wam za odzew, dzięki temu lepiej zniose te 28 minut do rozmowy z lekarzem :)))

reklama
Jejku jejku Gryzoń, jak zobaczyłam że się odezwałaś zanim przeczytałam to serce zaczęło mi mocniej bić:zawstydzona/y::-)

Czekamy czekamy!!!

Co do naszych planów, to CLO od jutra i późniejsze USG. Zobaczymy co będzie, staram się nastroić pozytywnie :):-)

no i niestety dr powiedział że w zasadzie jest to to samo badanie i moge juz odstawić luteinę......
nie moge w to uwierzyć :(((((
och po raz 12 żal, smutek, zawód, chęć poddania się...

eh :( no ale jakto skoro masz 2 to by wychodzilo kolo 6 ? ;/ nie rozumiem ale szkoda :( tulam cie bo sobie wyobrazam ze nadzjeje sobie zrobilas.... :(:(:(:(:( ale kiedys bedzie serduszko :)

Kochane ja mialam wynik w U/ml czyli to sa te duzę jednostki i pierwszy wyniki byl 0,22x1000 czyli 220. Nie wiem jakie to sa normy co ma Gryzoń :baffled: a mowilaś ginowi ze masz takie jednostki?

ogólnie jakieś dziwne dla mnie to badanie - podczas jego robienia popsuła im się maszyna i dlatego musiałam czekac na wyniki 24 godziny..
myslę że poczekam aż @ przyjdzie i tyle, ale na razie nie odstawiam luteiny - czy @ może się przesunąć jak jej nie odstawię?

reklama
Kochana mówiłaś ginowi o tych jednostkach? bo ja jak odebralam ten wynik to oczywiście w płacz...i dopiero pani w labo mnie uświadomiła że maja inne jednostki. I lekarz patrząc na wynik tez nie zwrócil uwagi na jednostki widzialam to po jego minie:tak: no to wiec szybko go uswiadomilam ze trzeba to X 1000. A na dodatek w szpitalu jak bylam to jedna pani dr powiedziała ze pierwszy raz widzi takie jednostki :baffled: i badz tu człowieku madry!
Ja bym kochana zrobiła jeszcze jedna bete ale w tych "normalnych jednostkach" aby byla 100% pewność:tak: a Test siusiany robiłas?

Do góry