reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mam poniżej 2 ng/ml a w normach sa ujete dane dopiero od 6-go tyg ciąży
na necie nie moge nic znaleźć o tych wolnych podjednostkach - tylko yle ze to hormon występujący w ciązy ale przyrastający wolniej niz beta hcg, robią go jako badania w kierunku zaburzeń hromosomowych i zespołu downa :((((((((((((
chyba pani z labo. się pomyliła i mam nie to badanie....
juz sama nie wiem

kurde a to czasem nie to co miala suzi... ze miala to pomnozyc przez iles tam.. nie wiem jakie masz normy... a w lab ci moze powiedziec czy to oznacza ciaze czy nie? moglas zrobic troche pozniej... kurcze nie wiem mala ta beta

"czyli jezeli masz wynik 4,45 ng/ml to masz 20,25 iu/l czyli 20 250 mIU/l dobrze licze?"
znalazlam takie cos na necie na jakims forum.. to sie chyba mnozy???? nie wiem.... zapytaj w lab...

no własnie bo taka bete jak się bada w ciazy podają w mlu
a ja mam w ng/ml
o 14 mam konsultacje telefoniczną z lekarzem dowiem sie cos wiecej.....
ale mi przykro...

reklama
Do góry