reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
a ja mam 36,8 co u mnie zawsze świadczy o tym że juz była owulka ale to dziś 7dc:) od początku cyklu jakąś dziwną tempkę mam więc nie wiem kiedy owulka będzie ale wczoraj cosik mnie jajniki bolały a dziś spokój więc jeszcze nie czas pomimo że tempka pokazuje że juz po owulce , więc ten cykl jest taki spontan ale i tak powinno się nie udać bo jeśli owulka będzie tak jak powinna byc to męzulek w Pl bedzie , zaciskam za Was mega kciukasy kobitki kochane&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Suzi piękny bobasek:) też łapię fluidki a co:)

reklama
do boju :D :D
ja mam dzis jakiegos pasożyta chyba w żoladku, w ogole nie moge sie najeść... i mega spanie mnie bierze od rana... to efekt podwyzszonej temp.. moze sie legne na chwilke....

odpoczywaj Błonka , to na pewno nie zaszkodzi. A ja mam dziś doła :no:, tak ogólnie , dobrze , ze nie musze tego Pregnylu dziś brać , bo on wpędzał mnie w jeszcze większego doła...

nie martw sie ja chyba tez mam teraz takie dni , to przez te zimnice.. jesien. Ciepla herbatka z miodem i cytryna, kanapka z dzemem :) i pod kocyk :) trzeba sobie oslodzic zycie :)

reklama
Ja również trzymam za Ciebie , a pocieszył mnie ktoś ,że ten spadek to może być implantacja :rofl2: jak to niewiele do szcęścia potrzeba :)

Do góry