reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witam i posyłam kolejna porcję fluidków :-D
**************^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^))))))))))))))))))$$$$$$$$$$$$$$*******************############################&&&&&&&&*************************+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$########################&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&***************************************************************::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::""""""""""""""""""""""""""""""""""""************************************************************
Mam nadzieję że dla wszystkich wystarczy:tak::*

a taka głupotę Wam powiem, w ogrodku leza liscie z drzew i tak wzielam jeden i zaczelam obrywac mniejsze listi.. bedzie dzidzia, nie bedzie, bedzie, nie bedzie i wyszlo mi ze bedzie hehehehe ;p

No to dobrze ,jak bedzie za mało to oczywiście doślę :-D
No i ja razem z Wami się nakręcam:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was wszystkie:*:*:*:*

a ja mam wielką nadzieję , że nie będzie zgrzytania zęba mi hihihi

popatrzcie co dostałam - wiadomość sms (z tej serii ślij darmowy sms to dowiesz się reszty ...) , muszę wam pokazać fotkę , bo nie uwierzyłybyście hehehehehe

no i wiem , że to nic nie znaczy , ale uśmiałam się do łez hehehehe , a poza tym powinno pisać czwarta osoba ;)

reklama
hhehehehe fajnie ;p alebur ja dzis tak odrywalam liscie z galazki ktora spadla z drzewa " bedzie dzidzia nie bedzie dzidzi" i wyszlo ze bedzie ;p wiem ze to nic nie znaczy ale podnosi na duchu ;p

Do góry