my nie chcemy Cie wystraszyc tylko przestrzec, kochana żebyś nie narobila sobie kłopotów. Tak jak dziewczyny wcześniej mówiły, co by było gdyby cos poszło nie tak jak mysli lekarz, konsekwencje moga byc poważne. Dla mnie to jakiś weterynioż hehe, no jaki mądry lekarz zajmujący sie leczeniem niepłodności nie spawdza w jakim stanie sa pęcherzyki, jeśli będziesz brac pregnyl w złym dniu to juz 3 miesiące będziesz do tyłu a szkoda czasu wo chyba chcesz szybko zajść w ciąże. Ja na Twoim miejscu nie wzięła bym zastrzyku i poszła czym prędzej do innego ginka na usg czy wszystko jest ok i ładnie pęcherzyki rosną i czy pękają, pregnyl podaje sie kobitkom które szykuja się do iui albo którym nie pękają pęcherzyki. Alebur ja tez chodziłam do lekarza który był ponoc ekspertem od leczenia niepłodności w mojej okolicy i co????? Po 2 czy 3 juz nie pamietam nieudanych iui on mnie wysyła na in vitro, ja w wieku 25lat mam miec in vitro, szok a kilka miesiecy później zachodze w ciąże a potem kolejny raz czyli problem leży w czymś innym. Normalnie strasznie poruszył mnie Twój problem, jak moga byc tacy niemyślący lekarze, oni maja nam pomóc a nie zaszkodzićDziewczyny wystraszyłyście mnie. Ale on uważany jest za najlepszego gin na naszym terenie.
reklama
mysia ale sie zbulwersowalas ;p tak jak ja ;p alebur zmien lekarza albo idz jeszcze gdzies na usg prywatnie dla siebie samej jak masz pecherzyk powyzej 20 mm daj se pregnyl i tyle.. ale sprawdz to najpierw w jakim stanie sa jajniki...
mysia oby w 10
lece do lozeczka.. pa do jutra
mysia oby w 10
lece do lozeczka.. pa do jutra
Maja to dobrze że poszperałaś i podczytałaś Suzi bo ja tez czekam jak na szpilkach, to teraz mogę zrobić ufff.
spijcie dobrze kobitki,aha Alebur nie stresuj się nie chciałyśmy Cie nastraszyć, ja bardzo żałuję że nie miałam tej wiedzy co teraz i dałam sie oszukiwac przez 2 lata, wierzyłam że juz własnie TERAZ będę w ciąży bo słuchałam WYBITNEGO lekarza we wszystkim,będzie dobrze tylko zmień lekarza
spijcie dobrze kobitki,aha Alebur nie stresuj się nie chciałyśmy Cie nastraszyć, ja bardzo żałuję że nie miałam tej wiedzy co teraz i dałam sie oszukiwac przez 2 lata, wierzyłam że juz własnie TERAZ będę w ciąży bo słuchałam WYBITNEGO lekarza we wszystkim,będzie dobrze tylko zmień lekarza
Witajcie Wspaniałe Kobietki!!!!
po wielu miesiąch obserwacji nadszedł dzień kiedy postanowiłam napisać - i od razu zaczynam pytaniem (chyba tak jak każdy)
Więc:
Czy po luteinie boli brzuszek?
jestem po poniedziałkowej owulacji potwierdzonej usg (i pregnylu sobotnim bo cierpię powodu czynnościowych torbieli) i biorę od wtorku luteinkę - taką doustną ale ponieważ miałam wcześniej po niej straszne mdłości biorę ją dopochwowo - za zgoda lekarza oczywiście. I od kiedy ją biorę mam dziwne uczucie w brzuszku takie rozciąganie lekko skurczanie trudno określić.
Czy któraś z Was tak miała?
po wielu miesiąch obserwacji nadszedł dzień kiedy postanowiłam napisać - i od razu zaczynam pytaniem (chyba tak jak każdy)
Więc:
Czy po luteinie boli brzuszek?
jestem po poniedziałkowej owulacji potwierdzonej usg (i pregnylu sobotnim bo cierpię powodu czynnościowych torbieli) i biorę od wtorku luteinkę - taką doustną ale ponieważ miałam wcześniej po niej straszne mdłości biorę ją dopochwowo - za zgoda lekarza oczywiście. I od kiedy ją biorę mam dziwne uczucie w brzuszku takie rozciąganie lekko skurczanie trudno określić.
Czy któraś z Was tak miała?
agnieszka_dk
Fanka BB :)
suzi kochana;-* dla maluszka aby spokojnie sobie rósł i czekał na swoje wyjscie;-)
błonka nie stresuj sie tylko wszystko bedzie dobrze zobaczysz za 2 tyg rezultaty;-)
maja a jak u ciebie z @ przylazła czy nie???który masz dc??
myśa a jak tam u ciebie sprawy wyglądają???
ikasia a ty brałaś clo w tym cyklu????miałaś owulke???
ania kochana przez to moje poczepanstwo nie zauważyłam twojej przygody z wycieczka!!!co za ludzie to organizują?!!to jakies duze biuro??myślą ze zedrzą kase a wyślą ludzi jak zwierzeta do jakiejs nory...masakra a ten kierowca???ja bym zgłosiła skarge!!a co inni na to???
błonka nie stresuj sie tylko wszystko bedzie dobrze zobaczysz za 2 tyg rezultaty;-)
maja a jak u ciebie z @ przylazła czy nie???który masz dc??
myśa a jak tam u ciebie sprawy wyglądają???
ikasia a ty brałaś clo w tym cyklu????miałaś owulke???
ania kochana przez to moje poczepanstwo nie zauważyłam twojej przygody z wycieczka!!!co za ludzie to organizują?!!to jakies duze biuro??myślą ze zedrzą kase a wyślą ludzi jak zwierzeta do jakiejs nory...masakra a ten kierowca???ja bym zgłosiła skarge!!a co inni na to???
reklama
gryzoń hmmm luteina działa rozkurczowo a może się dzidzi zadomowiła ?? ale brzuch mnie tak pobolewał jak brałam lutke tylko że to nie były skurcze tylko takie kłucia jak by
Aga ja już @ mam wczoraj tylko 3plamki na cały dzień a dziś o 6 wstałam prawie na czworaka z bólu i wiedziałam że juz jest tak więc nie ten cykl i nie nastepny dla mnie ale moze ten listopadowy?? hhhmhm oby fajnei by było tak na Boże Narodzenie powiedzieć rodzince przy opłatku że bedzie nas wiecej na przyszłe Świeta a jak ty sie czujesz??
już pozmywane naczynka lecę spać dobrej nocki kochane
Suzi to czekamy na fotke i na fluidki!!!!!! ale sie ciesze że wszystko dobrze az mi isę humorek poprawił!!!
Aga ja już @ mam wczoraj tylko 3plamki na cały dzień a dziś o 6 wstałam prawie na czworaka z bólu i wiedziałam że juz jest tak więc nie ten cykl i nie nastepny dla mnie ale moze ten listopadowy?? hhhmhm oby fajnei by było tak na Boże Narodzenie powiedzieć rodzince przy opłatku że bedzie nas wiecej na przyszłe Świeta a jak ty sie czujesz??
już pozmywane naczynka lecę spać dobrej nocki kochane
Suzi to czekamy na fotke i na fluidki!!!!!! ale sie ciesze że wszystko dobrze az mi isę humorek poprawił!!!
Podziel się: