reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Kate koszule sa super :-) skusze sie na 2 :-) bo rzeczywiscie cena jest bardzo przystepna nawet jak zaplaci sie te 7 zl za przesylke :-)

andziaa ja kupilam wlasnie dwie takie tylko ze zielona pszczółke i rózowa pszczołke - naprawde polecam. Kolorki sa bardzo fajne, guziki do samego biustu takze wydaje mi sie ze beda ok do karmienia. Oczywiscie z jednej teraz korzystam zeby przetestowac he he

co do wozka to dzieki za uspokojenie mysli bo bardzo chce czerwony wiec jak wy mowicie ze spoko dla chlopaka to zamowie taki.

u mnie narazie pokoj gotowy i tez jest w zieleni- porobie zdjecia to wam przesle no i mebelki juz skrecone i teraz wietrze bo strasznie smierdza nowoscia. Łóżeczka jeszcze nie mam ale na dniach cos wybiore- tyle tego ze nie wiem jakie. Dzisiaj popralam czesc ciuszkow i stwierdzam ze jestem przygotowana na trojaczki he:-D

moskitiera fajna sprawa tez chyba kupie, co do poscieli to zamowie na allegro- w moim najblizszym sklepie dzieciecym maja ceny z kosmosu he he

Łóżeczko teraz stoi pod przykryciem ( antykurz - hehe) i czeka :-)
Survivor26,
nie wiem jakiej firmy ochraniacze bo dostałam w spadku po znajomej, wiec niestety nie jestem w stanie Ci odpowiedziec na to pytanie.
Co do koszul to ja się zaopatrzyłam w takie dwie Koszulki/ koszula dla karmiącej M RÓŻNE WZORY (358558570) - Aukcje internetowe Allegro Mam jeszcze trzecią flanelkę rozpinaną z przodu ale chyba będzie za ciepła na lipcowe podboje szpitalne :happy:
Teraz grasuje za biustonoszem i kompletnie nie wiem czy mam się zaopatrzyć w większy a jeśli tak to o ile większy...mam z tym lekki problem.

kicrym jak najbardziej czerwony! z reszta dla mnie on jest bardziej bordo :tak:

co do poscieli, ja ochraniacz na cale lozko ;-)
lozko tez skladam za hoho i jeszcze dluzej,z reszta moj maz moze zlozyc jak bede w szpitalu, inacze bym sobie tylko zagracila i narazila posciel na wscibstwo starszego dziecia ;-)

majtki wystarczy 5 szt
koszulki ktore wkleilyscie na guziczki sa rewelacyjne
do szpitala zabieram dwie
rdzic bede w swojej starej domowej
jakos bede sie bardziej komfortowo czula niz w tych szpitalnych obszarpancach
a wezme taka ktora ew wywale (choc koszula po pierwszym porodzie wcale sie nie ubrudzila mimo ze odeszly czerwono zielone wody a potem tez przyjaznie nie bylo hehe)
w kazdym razie polecam te koszule, mam taka i sluzyla cale karmienie
jak ktoras mama lubi pizamki to fajne beda w tchibo od przyszlej srody
w sam raz do karmienia :tak:

a ja sie pochwale
maz zrobil mi wczoraj sorprajs i kupil wozeczek :blink:

oki to czekam na wieści:-D

dziewczyny!wiem ze to moze glupie pytanie ale pisałyście że kupujecie majtki hartmana a do tego tez trzeba te podkłady kupic tak? :sorry2:bo ogladalam na allegro i nie wiem co zamowic:baffled:

reklama
podkłady to na pewno trzeba kupić:-) bo te majtki są cienkie i przewiewne:tak: ja patrzyłam na podkłady z Belli tylko, że tam jest napisane, że to są pieluszki jednorazowe, ale mają też zastosowanie jako podkłady poporodowe, jednak myślę że nie mają tej taśmy z klejem jak zwykłe podpaski, więc jak je nosić żeby czuć jakiś komfort :dry: co myślicie na ten temat?;-)

Do góry