reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

survivor26 na odpowiedz dla pabla27 w 200% sie z toba zgadzam... te siatkowe to Hartmana.... je nawet mozna przepłukac.....jak co ale 5 to max.

reklama
Kicrym czerwony pasuje na pewno dla chlopaka, zresztą ladna czerwień
a ja osobiście jak widzę większość z nas lubie zieleń:-)
Oba więc pasują - jedynie ten czarny za smutny jakiś

Co do tych majtek to 5 - 6 szt wystarczy
a koszule do karmienia mam 2 rozpinane coby szybciej podłaczyć do dystrybutora;-)

Czekam jedynie z zakupem stanika do karmienia bo nie wiem czy mleczarnia jeszcze sie "rozbuduje":-)

Kurcze jak czytam, ze wy juz macie łóżeczka, pościele to ogarnia mnie panika że z niczym nie zdąże i że mało czasu zostało.
W sobotę wymarsz na sklepy dziecięce!!!!

renia77 mam to samo. Wczoraj zrobilam liste co powinnam kupic dla Malej i dla siebie do szpitala to sporo mi wyszlo. Lozeczko tez dopiero bedzie zlozone na poczatku lipca. Wozek mamy juz upatrzony ale bedzie zamowiony na poczatku lipca.

wam zazdroszcze tego latania po sklepach ja niestety w domu utknełam i siedze moge zapomniec ze cokolwiek kupie bo do miasta mam ok10km wiec mam co mam a reszta to juz chyba jak dzidzi bedzie albo allegro.

ja sporo rzeczy upatrzyłam sobie na allegro, a ponieważ niedawno założyłam w domu internet to jeszcze czekam na list z allegro potwierdzający rejestracje:wściekła/y: normalnie szału dostaję przez ten list bo nic nie mogę zamówić,a już nie mogę się doczekać tych zakupów;-)

o! to jak wrócę ze szkoły to zajrzę i zalicytuję:) zastanawiam się jeszcze nad zasłoną na całe drzwi balkonowe...i w ogóle za dużo się zastanawiam:) a to przez Allegro właśnie; nie byłoby Internetu poszłoby się do sklepu i bez wybrzydzania kupiło.... Ja, Heksa, też 90% zakupów robię w sieci, bo choć mieszkam w centrum, to akurat sklepy dziecięce są na obrzeżach miasta w centrach handlowych, a to już dla mnie za daleko...:/ Może za tydzień mężowi uda się na weekend auto pożyczyć to wtedy najwyżej przejadę się popatrzeć i podenerwować, ze w sieci przepłaciłam:p

liwus widze ze lozeczko juz w calej okazalosci, prezentuje sie rewelacyjnie :-)

Ja tez juz mam kupione lozeczko (uzywane od kolezanki, ale w idealnym stanie), zmiany poscieli tez posiadam, rowniez wiekszosc w spadku mi sie dostalo, jednak jedna zmiane chcialam miec calkiem nowa. Zamowilam na allegro 3-czesciowa -powloka na poduszeczke, kolderke orac ochraniacz na szczebelki (tylko do polowy lozeczka)-razem z przesylka wyszlo 55zl tak wiec mysle ze nie najgorzej :-)
Lozeczko na razie stoi w czesciach, nie chce by sie kurzylo, zlozy je Maciek jak ja bede w szpitalu :-) albo jakos w lipcu bedziemy do tego podchodzic :-)
o moskiterze na lozko tez myslalam, i chyba sie zdecyduje...musze jeszcze tylko znalezc odpowiednia, tak wiec dorka jakbys mogla przeslac link do tej z allegro, bede wdzieczna :-)

co do koszul majtek i stanikow :-)
koszule chce miec z 2, majtek mysle max 6par (mowie o tych jednorazowych) a ze stanikiem mam problem, bo nie wiem jak piersi beda wygladac po porodzie, bardzo mozliwe ze zwieksza swoj rozmiar...
Dziewczyny co do koszul- slyszalam ze te z wycieciami na piersi sa strasznie niewygodne i czesto dziecko topi sie w tych faldach materialu, natomiast polecano mi zwyczajne rozpinane na guziczki :-)

://www.allegro.pl/item356067211_biala_moskitiera_uniwersalna_do_lozeczek.html
Bardzo prosze.

reklama
Do góry