reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Dorka fajne,muszę też zajechac do Biedronki,może dzisiaj po pracy mi sie uda.MAciek wprawdzie pije już z kubeczka,ale na dwór nam by sie przydał nowy bidon.

reklama
Dorka fajne:tak:U nas bidon się nie sprawdził w ogóle. W domu i żłobku kubek już od dawna, na plac zabaw i inne wyjścia Kubuś Play lub Kubuś waterr:tak:

No wlasnie Misia tez pije z kubkow,ale na dwor bedzie dobry. Kic to pije sie jak z kubka ze slomka tyle tylko ze nie wyleje sie. U nas byly tez wzory z BEN10, Kubus Puchatek,

kupiłam jej crocsy z tej aukcji , tylko zamówiłam mniejszy rozmiar, taki 6/7 ( czyli 23/24 )
WYPRZEDAŻ klapki CROCS różne kolory i rozmiary (1612595954) - Aukcje internetowe Allegro
moje ukochane reeboki - miała takie w zeszłym roku, teraz w sklepie nie widziałam więc kupiłam na all:
REEBOK ultra versa shore buggy (81-344491) r.22/14 (1595185768) - Aukcje internetowe Allegro
i superfity w super cenie :-):
SUPER FIT SAND AŻUR 23 WYSYŁKA 0 zł - 50% (1601057949) - Aukcje internetowe Allegro
no i jeszcze zwykłe sandały w smyku, najlepsze że rozmiar 24:szok: a Lena wszystkie buty nosi 22. Ale 22 nie było, z 23 paluch duży wystawał i dopiero 24 wyglądają w miarę przyzwoicie.

Wow, faktycznie Pabla nakupiłaś :-) Super buciki! Ja tylko sandałki z odkrytymi paluszkami (z Elephantena) , bo trampki mają

Pabla super buciki:tak:chyba też zamówię te crocsy bo widzę w super cenie, u mnie w sklepie te jednokolorowe są po 149zł:confused2:także dla mnie za dużo.
Buciki Kubie kupiłam juz jakieś dwa miesiące temu i w sumie chodzi cały czas w jednych mimo że ma z 5 par:sorry:

Dorka fajne te kubeczki. Ja kupiłam swoim dzieciom też tylko inne. Były u nas takie metalowe z dziubkiem. Tasia ma z kubusiem a Bartek z Ben10.
Były jeszcze z Zygzakiem, bardzo ładne ale mój syn już wyrasta:-D
Przydadzą się na wczasy.

Pabla ale zakupy! Super butki. Szczególnie te reeboki mi się podobają.

Tasia ma w tym roku sandałki RenBut. Bardzo fajne. Skórzane, elastyczne, mięciutkie. No i pasują na wąską nóżkę.

Ostatnim naszym super zakupem jest łóżeczko , a właściwie materacyk.
Sprzedałam na allegro nasze łóżeczko turystyczne i kupiłam takie.
ŚWINKA PEPPA ŁÓŻKO MATERAC MATERAC (1609159524) - Aukcje internetowe Allegro

Ja jestem zachwycona. Właśnie przyszło. Dość duże. Lekkie, śliczne i Nataśka happy.
Pakuje się w niedużą torbę. Ekstra.
Na wyjazd wakacyjny czy do babci super.
Może nawet w domu bedzie spała dopóki nie zrobimy jej pokoiku w lipcu. Trzeba się w końcu pozbyć szczebelkowego łóżka dla dzidziołków, nie?
A własnie, nie chcecie kupić?

MamaBiN fajowy ten materac:tak:ja zamówiłam sofę dla Kuby ale coś długo czekam:sorry:no nic, jak do tygodnia nie dostanę info o kurierze to będę dzwonić:confused2:no a szczebelkowe będzie dla drugiego dzidzołka:tak:potem pewnie oddam do żłobka:tak:

MamaBiN no ja też kupiłam ten metalowy bidon z Toy Story,kurcze ale jak maciek przechyla i ciągnie to mu się zamyka.Mogłam lepiej ten z rurką kupić,ale zniechęciło mnie to,ze nie ma żadnego zamknięcia na ta rurkę i na dworze to wiadomo,jak wyląduje w piachy będzie klops.
Łóżko bardzo fajne:tak:
Pabla ale nakupiłaś:szok: Ja w tym roku oszczędnie kupiłam klumpiki a'la crocsy i sandałki piankowe cos w tym stylu

Załączniki

• 1610868959.jpg
    1610868959.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Kupiłam kilka ciuszków w nowo otwartym "chefalumpku" (lumpeks z ciuszkami tylko dziecięcymi):-p:-):-)

Załączniki

• P5260041.jpg
    P5260041.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 131
  • P5260042.jpg
    P5260042.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 110
  • P5260040.jpg
    P5260040.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 108
Do góry