reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
dziewczyny no niewiem co robić, doradzcie mi, bo mnie już głowa pęka:-( czy kupić ten wózek??? jak wczoraj go oglądałam na żywca u tych ludzi to zrobił na mnie wrazenie, tylko ta pani zaznaczyła, ze ciezki (to akurat mniej istotne bo tatuś duzi:-p i będzie przenosić oprócz tego planujemy jeszcze kupić parasolkę- kiedyś:sorry2: ) no ale włścicielka tego wózka narzekała, ze przez to ze wszędzie skóra (wiecie taka skóra przez duże S:-D:-D:-D:-D) to na siedzisko dziecka nakłada kocyk i to jest ten mankament:sorry2: ale ja już obmyśliłam sobie w główce plan, że na zimę uszyję taki kocyck (np. w panterkę polarową:rofl2:) na gumkę a na lato jakiś bawełniany. czy tylko sobie przypadkiem życia tym nie utrudnię?:baffled:
powiedzcie szczerze co o tym myślicie? (to ten czwarty od góry-kremowy)
Emmaljunga Cerox#

Tosika wózek full wypas:-D:-D:-D:-D ale jak dla mnie ta cena to murowany zawał serca mojego M:szok: jednak skoro tak bardzo Ci się podoba to Go kup:-):-):-):-) najwyżej będziesz szyła jakieś wypasione pokrowce - kocyki:-D

Tosika jak szczerze to szczerze:zawstydzona/y:wózek nie w moim typie, jeżeli i tak będziesz go przykrywać kocykiem no to nie wiem po co taka wypasiona tapicerka:zawstydzona/y:jak dla mnie za drogi,nie wiem jak się użytkuje ale brak skrętnych kół (dobrze wyczytałam?)to chyba masakra przy tak cięzkim wózku:sorry2:ALE jeżeli ci sie podoba i M się zgodzi na taki zastrzyk gtówki ;-);-);-);-)to go bierz:-p
ja bym go nie kupiła:zawstydzona/y::happy:

Ja się napaliłam na buzza:zawstydzona/y:no i nie wiem co robić, M mówi że najpierw bym musiała sprzedać x landera bo nie będzie tyle kasy żeby kupić buzza i fotelik. I teraz pytanie do RONI czy on jest wart swojej ceny?na allegro 1700 z dwoma siedziskami i koszykiem + barierka,no i czy bedzie mi potrzebny 2 wózek czyt. parasolka czy w tym dam rade jeździć już do końca "wózkowania"

QUINNY BUZZ 3 2008 kolory+ MEGA GRATISY bubumarket (582794570) - Aukcje internetowe Allegro

a tu jeszcze znalazłam taki wózeczek też mi sie podoba, ale jao parasolka
*SOLAR* CONECO+FOLIA+little tikes+NACZYNIA+W.0ZŁ (580573183) - Aukcje internetowe Allegro

a no i widziałam tego slapi, oj porażka na żywca:baffled:przynajmniej dla mnie:tak:

Ostatnia edycja:
Tosika ja myślę tak jak Kicrym.Jak dla mnie poza ceną to za ciężki i za duży.Pomyśl,że ty bez męza też będziesz chciała wychodzić,dolicz do tego ciężar małej i ewentualne zakupy oraz brak skrętnych kół.Odciski na rękach murowane.Poza tym tapicerka ładniusia,ale niepraktyczna skoro trzeba kocyki jakieś.Oczywiście jak ci się podoba i jak macie kupić jeszcze parasolkę to bierz,tylko po co ci taki drogi wózek ,żebyś jeszcze musiałą parasolkę dokupować.Wiem ,że masz dylemat ,bo jak się człoweik napali to już żadne argumenty na nie nie docierają.Weź pod uwagę to co ci ta pani powiedziała i nasze zdanie i przemyśl,ale jak ci się tak bardzo podoba,a kasa nie gra roli to bierz.

Kicrym no tu bym się zastanawiała,bo Buzz fajny naprawdę,ale czy aż tyle za niego dawać.:confused:Tylko ,że ja tak nie bardzo orientuję się po ile wózki w Pl chodzą.My kupiliśmy używany ,ale w naprawdę świetnym stanie oprócz tego musiałam parę gadżetów dokupić,ale i tak mi się opłacało.No i wydaje mi się ,że do końca wózkowania posłuży,nie mam zamiaru kupować jeszcze jednego.Poza tym jeśli planujecie drugie dziecko,to napewno się też przyda,trzeba będzie dokupić gondolkę tylko-to też brałam pod uwagę:tak:.No i w takim wypadku bez sensu by było jeszcze x-landera trzymać.A ta parasolka też mi swego czasu wpadła w oko,chyba mamy podobne gusta, i się na nią napaliłam,ale Buzz wygrał,włąśnie ze względu na drugie dziecko.No i używany możesz kupić w tej cenie co nowa parasolka,a jednak może ci dłużej posłużyć.

Ostatnia edycja:
Wlasnie wrocilismy z poszukiwan wozka- bez wozka. Nie moge sie na nic zdecydowac, sama nie wiem czego chce. Nie wiem czy kupic parasolke czy spacerowke, wlasciwie wiecej z mala jezdze samochodem i parasolka bylaby bardziej praktyczna:confused:, ale z drugiej strony w spacerowce chyba mala mialaby wygodniej:confused:. Ach, ale dylemat:nerd::nerd::nerd:.

Tosika- ja rowniez podpisuje sie pod kicrym i madzia, tzn. wozek wyglada fajnie ale czy jest praktyczny. Glownym bajerem jest skorzane obicie ale skoro trzeba je przykrywac kocykiem, no to chyba nie ma sensu. No i rowniez nie zawsze maz bedzie pod reka, aby wozek wyniesc i wniesc - i co wtedy:confused:. Chociaz jesli ci sie bardzo podoba to kup, bo pozniej caly czas bedziesz na niego chora;-).

Kicrym- moze warto zastanaowic sie nad uzywanym quinny? Nowe sa dosyc drogie, a za x-landera tez nie malo chyba zaplaciliscie. Moze skorzystaj z tej ofert, ktora wkleila pabla i pojedz zobaczyc ten wozek.
Ten drugi coneco tez bardzo fajny, sama nad nim sie zastanawiam:tak:

reklama
Tosika, jestem tego samego zdania co Kicrym i Madzia:tak:
Wóz może i wypasiony tylko że z tej super skóry to raczej pożytek żaden poza tym że odjazdowo wygląda. Ale mała napewno będzie cała mokra latem a zimą będzie się ześlizgiwała.
Szycie pokrowców sensu nie ma bo cały look wózeczka się "zepsuje" a do tego wszystko się będzie marszczyło i zsuwało pod wiercipiętką.
Do tego brak skrętnych kół- dla mnie ogromniasty minus. Ale to rzecz gustu oczywiście:tak:
Generalnie wózek też nie w moim typie. Zbyt masywny i ciężki (w sensie wyglądu chociażby)....no i pieruńsko drogi:tak:
Za 500zł mniej można np. kupić fajnego nowego Jane Nomada. Leciutki i zwrotny, wygodny pojazd.
http://www.allegro.pl/item588290714_jane_nomad_nowa_sportowa_spacerowka_red_bright.html

Ale oczywiście wybór należy do Was:-) W końcu to Wasza królewna będzie w nim podróżowała:tak:

Niezależnie od Waszej decyzji życzę trafnego wyboru:tak:

Kicrym, właśnie... czemu nie używany? Nie zszarpie kieszeni do reszty a to wóz porządny, nie powinien się zaraz rozlecieć przecież:blink:

Ostatnia edycja:
Do góry