reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Nea ja prawie identyczne 2w 1 mam.,tylko u nas są dwa poziomy.

a turystyczne tez będziemy potrzebować,choćby na zjazd lipcówek,ale kupię dopiero w czerwcu.

reklama
Roni, MT już wykrojone i pewnie jutro będę szyła:tak:
Dzisiaj jestem po nocce i padam na pysk ale chętnie bym się za to już zabrała :-p Taki niecierpliwiec ze ,mnie że jak już coś wymyślę to chwila moment i musi być;-)

Fajne to łóżeczko chicco. Różowe oczywiście:-D
Też mam zamiar kupić na wakacyjne wyjazdy. A tak na codzień będzie stało w domku na działce przez lato bo tam spędzamy całe dnie i bardzo się przyda:tak:

Pabla też myślałam o tym łóżeczku, bo nam potrzebne do mamy, więc sporadycznie będziemy używać:tak:miałam 2 drewniane ale pożyczyłam koleżance i teraz trzeba kupić turystyczne:tak:
Andula kurcze dobrze że napisałas o tym slapim bo te mi się wózeczek spodobał:tak:
Mamabartkainatalki no czekamy na twoje MT:tak:
Heksa dla mnie dwie rączki sa niewygodne w prowadzeniu,mój x lander jest super zwrotny więc teraz przy wyborze spaceróki będę na to zwracała uwagę:tak:

Dziewczyny myslicie ze taki MT przydalby mi sie na podroz z Malym? mam okazje kupic tutaj bawelniany za 40$, ale nie wiem na co zwracac uwage i wogole...

Ewa-Krystyna ale wypasiony fotelik, widze ze nawet z wkladka na noworotki.
Pearl ja z chustami Ci nie pomoge(sa inne ekspertki z tej dziedziny:tak:)

reklama
Do góry