reklama
mamabartka
...i Natalki :)
Roni, MT już wykrojone i pewnie jutro będę szyła
Dzisiaj jestem po nocce i padam na pysk ale chętnie bym się za to już zabrała
Taki niecierpliwiec ze ,mnie że jak już coś wymyślę to chwila moment i musi być;-)
Fajne to łóżeczko chicco. Różowe oczywiście
Też mam zamiar kupić na wakacyjne wyjazdy. A tak na codzień będzie stało w domku na działce przez lato bo tam spędzamy całe dnie i bardzo się przyda

Dzisiaj jestem po nocce i padam na pysk ale chętnie bym się za to już zabrała

Fajne to łóżeczko chicco. Różowe oczywiście

Też mam zamiar kupić na wakacyjne wyjazdy. A tak na codzień będzie stało w domku na działce przez lato bo tam spędzamy całe dnie i bardzo się przyda

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
mamabartka...no ja też czekam aż skończysz MT :-)

Pabla też myślałam o tym łóżeczku, bo nam potrzebne do mamy, więc sporadycznie będziemy używać
miałam 2 drewniane ale pożyczyłam koleżance i teraz trzeba kupić turystyczne
Andula kurcze dobrze że napisałas o tym slapim bo te mi się wózeczek spodobał
Mamabartkainatalki no czekamy na twoje MT
Heksa dla mnie dwie rączki sa niewygodne w prowadzeniu,mój x lander jest super zwrotny więc teraz przy wyborze spaceróki będę na to zwracała uwagę

Andula kurcze dobrze że napisałas o tym slapim bo te mi się wózeczek spodobał

Mamabartkainatalki no czekamy na twoje MT

Heksa dla mnie dwie rączki sa niewygodne w prowadzeniu,mój x lander jest super zwrotny więc teraz przy wyborze spaceróki będę na to zwracała uwagę

heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a ja chyba na ten sie zdecyduje
MICHELLE PETIT 7,5kg.OKRYCIE+WYSYŁ + GRATIS (584611693) - Aukcje internetowe Allegro
co prawda składany na walizke ale nic ciekawszego nie moge znalesc.
MICHELLE PETIT 7,5kg.OKRYCIE+WYSYŁ + GRATIS (584611693) - Aukcje internetowe Allegro
co prawda składany na walizke ale nic ciekawszego nie moge znalesc.
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Pearl-na internecie czy w sklepie? bo za $40 to sie za bardzo nie oplaca szyc....
my kupilismy dla malej fotelik - www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3257694&cp=2582967.2582973.2582973&parentPage=family - opinie ma srednie,zobaczymy jak nam bedzie sie uzytkowal.... a w Polsce rodzice kupili dla Adrianny jakis tescowy,wiec nie musze tachac mojego Pega....
my kupilismy dla malej fotelik - www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3257694&cp=2582967.2582973.2582973&parentPage=family - opinie ma srednie,zobaczymy jak nam bedzie sie uzytkowal.... a w Polsce rodzice kupili dla Adrianny jakis tescowy,wiec nie musze tachac mojego Pega....
reklama
U nas taka bryka
WÓZEK SPACEROWY TRIP-INGLESINA-SUPER CENA!!! (584902533) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko też musimy kupić, więc czytam z wielkim zainteresowaniem co tam piszecie:-)

WÓZEK SPACEROWY TRIP-INGLESINA-SUPER CENA!!! (584902533) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko też musimy kupić, więc czytam z wielkim zainteresowaniem co tam piszecie:-)
Podziel się: