reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ewa-Krystyna znalazlam na kijiji uzywany MT za 40$. ale w super stanie
fotelik wypasiony:tak:a czemu nie britax? ja szukam czegos dobrego juz w Polsce a tu musze kupic jakis uzywany ale za bardzo nie ma:dry: wczoraj jak jechalam z Malym samochodem to zobaczylam ze mu juz lepek wystaje z tego malego fotelika wiec musze cos szukac na gwalt.

reklama
Dorka-ten fotelik mozna uzywac od noworodka do 36 kg :-)
Pearl-kupilismy ten,bo w zeszla sobote otwierali nowy Toys'r'us i mieli je za $129 oraz ten starczy na dluzej :-) i moj Joe stwierdzil,ze Britax przydrogi .... mamy jednak 45 dni na zmiane zdania,bo jeszcze nie zainstalowany i jakby jednak Britax znowu sie trafil na promocji to bym wolala :-)... z uzywanymi jest tak,ze niewiele osob chce kupowac to i nie sprzedaja rowniez te wieksze sa na dluzej i zwykle juz sa zbyt zniszczone.... a probowalas na calgary baby & kid stuff classifieds - craigslist tu mozesz dac ogloszenie wanted :-)

Ewa-Krystyna super cena! sama bym kupila za taka cene a nie bawila sie w jakies uzywane.
na craigslist szukalam wczoraj ale tak taki balagan ze ciezko cos znalezc, chyba rzeczywiscie wrzuce swoj ad, moze akurat sie cos trafi. no britaxy sa drogie nawet uzywane ok 150 kosztuja wiec...:dry:

Dzięki dziewczyny za rady
chyba kupię takie
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE VENUS CONECO KOJEC W-wa $$ (576929260) - Aukcje internetowe Allegro

i tak będzie używane sporadycznie na wyjazdy do mamy, wiec potrzebuję najprostszego. A będę w tym sklepie w środę oglądać Walkery to przy okazji odbiorę sobie osobiście:-)
Pabla moja koleżanka ma takie łóżeczko bardzo sobie chwali:-) ja planuje takie kupić w czerwcu bo moja Siostra chce koniecznie łóżeczko Antka dla swojej Dzidzi:-p

No dziewczynki, nasze MT gotowe:-D:-D:-D. Jakoś nawet szybko poszło.
W sumie samo uszycie zajęło mi 2 godzinki.
Jak macie możliwość uszyć same to polecam. Naprawdę nie jest trudno:tak:
Natalka troszkę zdziwiona ale zadowolona:-):tak:
Będziemy się nosić i tulić:tak:

Zdjęcia wkleiłam na zamkniętym.
Jeszcze musimy dopracować wiązanie bo teraz to tak na próbę zamotałam troszkę nieporadnie:zawstydzona/y:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
MamaBiN - ja chciałbym kupić takie MT:tak: I pewnie nie tylko ja;-) Jeśli więc będziesz chciała sprzedawać - to ja, ja, ja chcę kupić ;-)

eeeeeee......nie zastanawiałam się nad masową produkcją:zawstydzona/y:
Niewiem czy moje szycie jest aż tak dobre żeby to komuś sprzedawać....
Ale może to niezły pomysł na mały biznesik:-D:-p

Do góry