reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Wow dziewczyny ale szalejecie z tymi MT;-)
Roni jak zazdorszczę takie relaksu no i tylko pogratulować takiego M:tak:
Kasia z tego co czytałam na gazecie to chyba najlżeszje maclareny i quinny zapp ale niech się ekspertka wypowie;-)

reklama
maclareny the best ale techno
ew jane energy
zappy masakra, nie rozkladaja sie prawie wcale i ochydne kolka, dziecko lata jak rzyd po pustym sklepie

a M. najlepszy ;-)

serio bede szyla, moze nie tak masowo, bo nie mam az tyle czasu
ale napewno, zarobek przy okazji, ale te nosidla sa piekne poprostu, fajnie sie pochwalic jak idzie coraz lepiej :-)
jak patrze jak wygladaly a jak wygladaja MT melkaj to az same sie rece rwa :-D

no i dziewczyny
do zobaczenia jutro z london
trzymajcie kciuki za moje kochanie i tydzien samotny z dziecmi :tak:

ps. duma mnie rozpiera

o kurka Roni!!! zazdroszczę męża:-):-):-) dobry ten twoj chlop:-):-)
a co do MT to posluchaj moze i ja poczekam z tym zamawianiem?? Tylko powiedz czy byś sie podjęła bankowo, bo nas tu już się dużo zebrało:-p
kciuki trzymam:-)
no a my obejrzeliśmy dzisiaj foteliki maxi cosi tobi, romera, bebconfort no i pan jeszcze zachwalał norweski fotelik (kurcze zapomniałam nazwy:zawstydzona/y: ale M zapisał w tel.) -jego mozna tylem też montować. No i pan polecił aby przyjechać z dzidzią i do niej dopasować fotelik, a później do samochodu:happy: czyli bez małej ani rusz:baffled:
a krzesełka obejrzeliśmy i stwierdziliśmy, ze jednak przez net zamowimy, bo taniej:tak: (i M zamówił już ale nawet nie wiem który:sorry:) dam znać jak przyjdzie;-)

wiecie jak mnie dzisiaj babka w sklepie 'rozbawila' - moja mama kupowała sobie w sklepie dla puszystych rybaczki , no i przy placeniu jak od razu z zapytaniem jaki rabacik (a spodnie nie byly tanie, bo 230zl kosztowały) a pani mówi, ze niestety nie moze, tylko jak się ma kartę strałego klienta, więc mama się jej pyta, a jak taką kartę pozyskac (ja niestety nie uslyszałm odpowiedzi ,bo mialam tel) a ona mówi, ze karty rozdaje jej szafowa, która niestety nie urzeduje w sklepie:szok::szok::szok: (ciekawe czym sie sugeruje, rozdawając je??:baffled:) żałuje że tego nie slyszałam, bo bym pojechała po niej jak po łysej kobyle:angry: biorąc pod uwagę, że mamy takie same biznesy, to nigdy bym sobie nie pozwolila na takie kumoterstwo:angry: mało tego nie dała mamie paragonu, normalnie z wielką satysfakcja jutro pójdę po ten "zagubiony' paragon:confused2: i nie omieszkam coś od siebie dodać:sorry:

Roni zazdroszczę tygodnia świętego spokoju:tak:
Tosika idź idź i dodaj od siebie,ale porządnie:-D.Pochwal sie jakie krzesełko wybraliście.

roni udanego wyjazdu:tak:
kurcze może też się skuszę na to MT:dry::-)
Tosika no pogadaj z tą kobitą, może krótko pracuje i nie wie jak się obchodzić z klietnką:sorry2:

Roni baw sie najlepiej jak potrafisz i wyspij sie wreszcie pozadnie:tak:Szkoda ze nie lecisz tydzien pozniej bo bysmy sie spotkaly:tak:U mnie jeszcze 10 dni i lece rowniez ciekawe na jak dlugo...

Roni udanego odpoczynku życzę i szczerze zazdroszczę;-)
Gratuluję wszystkim udanych zakupowych szaleństw:tak: Ja niestety jeszcze do żadnego sklepu nie dotarłam, ale za to pochwalę się tym co otrzymałyśmy w prezencie od Siostry;-)
P3090009.jpg

P3090007.jpg

P3090005.jpg

P3090006.jpg

P3090008.jpg

P3090004.jpg

reklama
Do góry