reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

:-)Nea, ubranka fajne :tak:
Będzie się Gabi stroiła:-)

A jeśli chodzi o spacerówki to moim zdaniem, jak już kiedyś pisałam, te wózeczki są bardzo ładne ale kółeczka za małe i podnóżek nie jest regulowany, czyli śpiącemu dziecku nóżki wiszą:baffled:..no i koszyk pod spodem malutki.

Widzę że MT na topie:-D
Kurczę, spojrzałam w necie na wykroje MT, wydaje się bardzo proste w uszyciu:tak: Chyba spróbuję skonstruować takie Natusi:tak:
Jak nie wyjdzie to trudno. Już się napaliłam i spróbować muszę.
O szyciu pojęcie mam. Może się uda:tak:

reklama
Mamabin próbuj! ja gdybym miała jakiekolwiek pojęcie o szyciu to też bym sie zabrała,ale niestety jeszcze maszyny do szycia nie opanowałam,w przeciwieństwie do mojego taty.Chciałam ,żeby on nam uszył,ale musiałabym mu dokładnie objaśnić jak i co na żywo,poza tym zbyt wiele czasu nie ma,bo remontuje w domu ,więc juz się wpisałąm na listę do melkaj.

Nea ciuszki super,ale będzie modnisia:tak:Co do wózków to kółka małe ,ale przeważnie w parasolkach i lekkich wózkach takie są.Mnie się też ten Slapi najbardziej podoba i nawet się swego czasu nad nim zastanawiałam,ale szkoda,że nie ma podnóżka regulowanego.Nie wiem jak by to w praktyce wyszło.

:-)Nea, ubranka fajne :tak:
Będzie się Gabi stroiła:-)

A jeśli chodzi o spacerówki to moim zdaniem, jak już kiedyś pisałam, te wózeczki są bardzo ładne ale kółeczka za małe i podnóżek nie jest regulowany, czyli śpiącemu dziecku nóżki wiszą:baffled:..no i koszyk pod spodem malutki.

Widzę że MT na topie:-D
Kurczę, spojrzałam w necie na wykroje MT, wydaje się bardzo proste w uszyciu:tak: Chyba spróbuję skonstruować takie Natusi:tak:
Jak nie wyjdzie to trudno. Już się napaliłam i spróbować muszę.
O szyciu pojęcie mam. Może się uda:tak:

a masz wykroje??? a gdzie ???
moja mama szyje, ja to tak malutko ale też mniej więcej wiem o co biega to może drugiegu uszyje mi mama??

Jeśli chodzi o wózki to magdzik kupiła Inglesinę...jakoś tak....podobno super lekka i zwinna...magdzik wypowiedz się:-):-):-) a może jakieś foto strzelisz?

Nea ciuszki super :tak:
Na temat wozkow sie nie wypowiem gdyz jestem lewa w tym temacie zreszta w szyciu tez kompletne beztalencie ledwo guzik potrafie przyszyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nea, cudne ciuszki! Szczególnie kraciasta kurteczka mi się podoba!
Co do wózków, to wybrałaś akurat takie za jakimi ja nie przepadam, czyli trójkołowce z dwoma rączkami, więc się nie bedę wypowiadać, ale skoro zależy Ci na lekkości, to ten Slapi chyba był najlżejszy, nie?

Dzieki:-)no właśnie chodzi mi o lekki wózek, tylko mi się nie podobają wózki typu parasolka, no i mam ograniczenia kasowe :-(wiem że małe kółka nie są za dobre ale jak ma być lekki to duże odpadają. Chodzi mi jeszcze o to aby wózek po złożeniu nie zajmował całego bagażnika:tak:ech ciężki wybór...

reklama
Post - nie ma sprawy, liczę że jak zaczniecie szyc to moze po znajomości będę miała taniej;-):tak: bo ja dwie lewe ręce do szycia:zawstydzona/y:
Nea - ciuszki super, co do spacerówek - to też nie mój styl, ale chyba najfajniej wygląda ten Slapi.

Do góry