reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

ja mam niby regolowany blat a i tak jest dosc daleko w porownaniu z innymi
dewniane nie jest jakas rewelacja bo sie rozpadaja itp
ale jak cos sie rozwala za 70 zl to nie jest tak zal jak cos co jest nieurzytecznym klamotem zajmujacym tylko miejsce

dla mnie dziecko w foteliku do karmienia ma zjesc, najlepiej spokojnie w miare i tyle
pozniej jak wieksze ro ew porysowac
ale moje obydwa losie z takiego wlasnie fotelika wstawali w 5 sekund, a te pasy to dla mnie tylko sciema, zobaczcie jak sa zbudowane i jak mocowane
nie trzeba byc bardzo pomyslowym zeby je rozpracowac
ja nie jestem zadowolona, zadna dziewczyna na grudniu tez nie byla
a do podnozka Blu jeszcze nawet nie siega, wysuwa noge bokiem, poprostu zgina w kolanie i pyk na rowne nogi :sorry2:
moze jak dziecko jest mniej ruchliwe to taki fotelik zda egzamin
bo moje to adhd maja

reklama
Póki co wstrzymam się, bo mam mętlik w głowie:-) Myślę, że jeśli maluch nie lubi siedzieć w krzesełku, to żadne zabezpieczenia nie zdadzą egzaminu:no: A krzesełko chyba jest potrzebne? Bo gdzie dzieciak ma się uczyć samodzielnie jeść, tak żebym i ja to nerwowo wytrzymała;-)

Haszi dziękii za radę:tak::-) jutro jadę obejrzeć Romera:-)
Madzi na jaką listę się wpisywałaś???:szok::szok: Bo ja napisałam do niej maila z informacją jakiego bym chciala, ile ma dziecko miesięcy i zapytanie o cenę....na razie nie dostałam jeszcze odpowiedzi:sorry2:
Roni widziałam na jednym zdjeciu masz pięknego MT w zeberkę:-p:-);-) powiedz mi czy da radę nosić niunię w nim latem?? (chodzi mi o materiał, czy nie za gruby??) bo ja na nią bardzo napalona:rofl2:

Tosika ja najpierw napisałam maila z zapytaniem o cenę i w ogóle jak wygląda cała transakcja i po dwóch dniach dostałam odpowiedź,że samo szycie ok 2 dni,ale czeka się ok 4 tyg,bo jest lista oczekujących i jeśli się zdecyduję,to mnie wpiszą na tą listę,a w międzyczasie doagadamy szczegóły jak ma MT wyglądać.No i dzisiaj wysłałam maila,że chcę MT i żeby mnie na tej liście umieścili:tak:.

no chyba nie dokladnie jest tak ze jak dzieciak nie lubi to w niczym nie bedzie siedziec, bo obydwa moje gnojki w ikeowym siedza az odlezyn nie dostana bo nie maja innego wyjscia
a z takiego wyjscie maja
moje zdanie jest takie, z takiego krzeselka jest sie zadowolonym krotko

Tosika, to MT JuliiK
ale moim zdaniem nie da rady w lato absolutnie
to sztruks i material obiciowy hehe
ale raczej mozna to na bawelne naszyc i bedzie wersja letnia ;-) nie musi byc sztruks, choc jesli sie nie myle miedzy panelami tez jest jakies wypelnienie pt fliselina lub gabka

dzięki Roni, jak dostanę odpowiedź (tak jak Madzia) to będę działać w temacie:tak: bo ja uwielbiam zebry (Liwka jest świadkiem:rofl2:) :komplet wypoczynkowy w zebrę, świeczki w zebrę, dodatki w kuchni w zebrę, ramki na zdjecia w zebrę, krzesła w kuchni -w zebrę, podkladki pod talerze w zebrę, normalnie oczopląsu mozna u nas dostać:rofl2: o mały włos bym kafelek do łazienki w zebrę nie zamówila:szok: ale to by bylo chyba lekkie przegięcie:sorry2: a dodam, ze osobiscie bym się nie ubrala ani w zebre ani w panterę:-p (mój M jak zobaczył ten komplet w zebrę - bo tak jakoś zapomniałam mu powiedzieć, jaki wybralam;-):-p to myślalam, ze z balkonu mnie rzuci:-p bo jego slowa: nienawiedzę jak baby są w pantery i zebry ubrane, a ja k*** mam t****iem na tym siedzieć:angry::-D....ale cóoż siła sugestii i nawet teraz doadtki do mieszkania potrafi upolować w ...zebrę:rofl2:

My tez kupiliśmy Kubie to krzesełko z IKEii niebieskie i mamy do tego ten wkład ale biały taki dmuchany:tak:jak dla mnie jest super, Kuba nie zjeżdża i uwielbia w nim siedzieć:tak:
no własnie teraz nie ma tych wkładów. Jak się pojawią to napewno kupię na kolejne dziecię.

Survivor- u nas nie ma opcji przodem do kierunku jazdy ponizej pierwszego roku zycia.... wlasnie wczoraj kupilismy fotelik ( jeszcze nie wiem czy go zatrzymamy) w ktorym moge wozic mala tylem do chyba 14 kg.... to rzeczywiscie chyba bede musiala wziac jednak Pega....
Kicrym-polecasz to krzeselko? zastanawialam sie nad nim ... my mamy Fisher Price,ale stary model i bardzo je lubie... uzywalismy tych samych w zlobku....

Ewa jak chcesz tani fotelik przodem i tyłem do kierunku jazdy to chicco key jest w porządku i kosztyje jakieś 300 zł
ewa krystyna
no i ja roznice widze na pierwszy rzut oka
a mianowicie polozenie blat-krzeselko
i inne siedzisko

Pabla 150 zl i jest w dwa tygodnie

sie rozgladam za maszyna i smigam :-D
noooo super. To kolejne zamawiam u Ciebie:-D:-D:-D
Ja chyba jednak zamówię z bawełny tego MT

reklama
noooo super. To kolejne zamawiam u Ciebie:-D:-D:-D
Ja chyba jednak zamówię z bawełny tego MT

Roni - ja ustawiam się za Post, jak kupisz maszynę i obcykasz szycie MT to daj znać, ja bym chciała bawełnianego:-) taki, żeby był dobry na lato. A moze u Ciebie jakieś konkurencyjne ceny będą na poczatku;-):tak:

Do góry