reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
ja mam taki fotelik i szczerze to bym go rozkolowala i wywalila jak najdalej
zastanawiam sie co za kretyn je projektowal i dla jakich dzieci bo napewno nie bral pod uwage dzieci nawet srednio ruchliwych
szczerze nie polecam, a dlaczego to sie dowiecie jak dzieci zaczna stawac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to super, znowu mam mętlik, bo nie zdążyłam jeszcze zamówić:-) A co w nim nie tak? I na co zwracać uwagę?

tak powaznie to im tansze tym lepsze
ew cos w stylu jak wkleila ewa
blat blisko siedziska
ikea rzadzi w tym temacie jak dla mnie
ew te drewniane
na inne bym juz ani grosza nie wydala
moze nie sa takie ladne ale napewno bardziej funkjonalne i nie zajmuja tyle miejsca

Ja myslalam o drewnianym fajnie ze pozniej dziecko ma stoliczek
Moze kupie te co Roni wkleila ostatnio w Uk byla promocja za 18 f :tak::tak::-) wiec przebita niezla!

ja sie właśnie wpisałam na listę u melkaj,podobno 4 tyg trzeba czekać,ale MT dopiero będę miałą w maju,bo szybciej i tak nie potrzeba,żeby leżało bezużytecznie w Pl.
Kaja my mamy krzesełko takie KRZESEŁKO/STOLIK CONECO FABULA 2009+ZEGAR EDUKAC (582359308) - Aukcje internetowe Allegro ale 100 tańsze było.Na pierwszy rzut oka nie widzę różnicy między tym a tym co wkleiłaś,no poza cena:dry: Jeżeli o blat chodzi,o czym Roni wspominała to u nas da się przesunąć bardzo blisko dziecka,myślę,że nie było by możliwości wstania przez dziecko,chociaż u nas jeszcze takie akrobacje nie odchodzą,nawet małego pasami nie muszę przypinać.w tym co wkleiłaś to,też napisali,że jest blat regulowany.I siedzisko jest dosyć głębokie.Ja jestem zadowolona.Chyba jeszcze Magdzik ma takie.Nie wiem czemu aż taka duża różnica w cenie choć wizualnie prawie to samo:confused:

Ostatnia edycja:
580966150_1

my mame cos takiego jest stabilne i ma sporo regulacjii

Roni, jak to możliwe że mała z 5-cio punktowych pasów wyłazi???

My mamy bardzo podobne do tego które heksa wkleiła jako pierwsze.
Dokładnie takie, żółte: http://allegro.pl/item575039175_krzeselko_zibos_riposino_4_kolory.html
Ten podnóżek można zdemontować jeśli maluch próbuje wstawać:tak:
Odpinasz podnóżek i cześć.
A krzesło bardzo fajne:tak:
Dla Bartka miałam drewniane i żadna rewelacja.

Ostatnia edycja:
reklama
Mamabin,Heksa te krzesełka bardzo podobne do naszego i do tego co Kaja wklejała.Może na żywo czymś się różnią.U nas też sie podnóżek da zdemontować.

Do góry