reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

pabla wlasnie poczytalam o tym Twoim foteliku troche i rzeczywiscie jest spoko. tylko nie moge rozczytac czy jest zmiana polozenia do spania? no i cena super, a przede wszystkim dobre jest to ze mozna tylem zamocowac

reklama
Pearl - jest w miarę ta pozycja do spania.....nie jakaś super plasko ale mysle ze wystarczajaco, ogladalam już do w sklepie i jak dla mnie jest ok.

nie mam siły dzis juz czytać zaległości
ciut zmeczona i ciut podłe nastroje
jutro albo Ikea i zakup wszelkiej maści zabezpieczeń do mebli i kontaktów
albo wersja dla mamy Cocodrillo i nie tylko:-)

Dzięki dziewczyny za wskazówki:tak:
pwoeim wam, ze po waszych postach też napalilam się do oftelika tyłem montowanego, ale Mamabartka lekko mnie ostudziła, a Pearl wręcz na ziemi umiejscowiła:tak: Niewiem jak wasze bąble, ale moja nienawidzi jeździć samochodem:no: ja zawsze wychodzę spocona z samochodu (nawet na krótkim dystansie:wściekła/y:) no mamy spokój kiedy ona śpi, ale niestety nie zawsze możemy się wpasować w porę jej spania....I M wpadł na pomysł, ze może jak będzie wiecej widziała to będzie spokojniejsza! No i chyba u nas bedzie mus zamieścić fotelik przodem...acha dzisiaj zakupiłam taką zabawkę do samochodu i muszę wam powiedzieć, ze mieliśmy 30min luzu w jeździe:tak::-):-):-) Boże cóż to za cudowne uczucie:rofl2: coś takiego:
KIEROWNICA KARNAWAŁ TINY LOVE DO AUTA wys. 0 !!! (551281788) - Aukcje internetowe Allegro

Tosika ale sprzet:-) co Ty chcesz z Tosi kierowce rajdowego zrobic;-)zamiast dziewuszce lale to kierownica;-) nie no super:-)sama sie chyba wcos takiego zaopatrze dla mojego wojownika samochodowego

Tosika super ta zabawka, bedę musiała Kubie takie coś sprawić:tak:ale Kuba lubi jeździć autem zazwyczaj po kilku minutach trzepania pupką już śpi:-D
Kurcze co do tych fotelików to znowu jestem w kropce, na taki za 1000zł to raczej mnie nie stać:crazy:napaliłam sie na tą promocję maxi cosi i już M trułam że trzeba skorzystać :-pale z drugiej strony zależy mi na tym żeby mały jeszcze trochę pojeździł tyłem:tak:Kuba tez nie jest najcięższy więc jeszcze by skorzystał z takiego ułożenia w chicco:happy:

A ja właśnie przeglądam listę sklepów z wózkami we Wro i mnie szlag ciężki trafia, bo jak mają Baby Walkera to nie mają chicco:angry: chciałam jechać w jedno miejsce i hurtem obejrzeć, a tu nie da rady.... no i jeszcze raz na Allegro patrzę i tych CT.04 coraz mniej jest, chyba kończą się zapasy i już tylko Multiway zostaje, trzeba się szybko decydować, a ja nie umiem:wściekła/y: chicco ma lepsze kółka, ale Baby Walker ma jednolity uchwyt, a nie dwie rączki, no i tak można w nieskończoność za i przeciw rozważać.... Pabla, doszłaś już do jakiś konstruktywnych, a ostatecznych wniosków?;-)

Kicrym...no ja też się na maxi cosi napaliłam ale jak patrzę na aspekty bezpieczeństwa to już nie jestem taka pewna. Ten filmik jednak dobitnie pokazuje że jest w tym wiele racji.
Nie wiem jak Ika długo pojeździ do tyłu ale chyba jednak się zdecyduję na to chicco.... Besafe jest super ale nie za ta cenę zwłaszcza że nam się kolejne bobo na świat szykuje w brzuszku:tak: a to oznacza większe wydatki:-(

reklama
Surv - niestety nie doszłam do żadnych wniosków:no: widzę właśnie że tych ct04 coraz mniej i to mnie martwi, ale nie kupię w ciemno....tylko gdzie ja obejrzę te ct04, jak juz w kilku sklepach mi powiedzieli że już ich nie ma:no:
no nic, chyba w tym tyg zgarnę M i pojedziemy jeszcze gdzies oblukac wózki.

Do góry