reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Andula a dla starszych dzieci też coś będziesz mieć? Chodzi mi o rozmiar ok 104 na moją Olkę.:tak: Bo tych maleńkich ubranek to mam sporo:-D:-D

reklama
Sylcia ciuszkow to malo kupilam najwiecej bedzie butow ale szczezrze nie pamietam jakie rozmiary .Dla dziewuszek beda chyba jedynie plaszczyki ale rozmiarow rowniez nie pamietam za duzo tego:tak:Jak wystwie nowe rzeczy dam Wam znac najpawdopodobniej w pszyszla srode.

Post - ja mam MT ze sztruksu - doskonałe na taką pogodę jak teraz, na jesień, zimę. Liwus będzie miała chyba z bawełny ( tak Liwka?? ), takie jest super na ciepłą pogodę. Z moim w upalne lato nie wyjdę, więc rozważam zakup jeszcze MT bawełnianego.....chyba że wystarczy nam chusta i pouch.
Renia ma jeszcze MT.
Tosika - z tego co pamiętam Julia ma MT zeberkę:-)

ja właśnie też myślę nad bawełnianym żeby w lecie śmigać,choć nie powiem ten w zeberkę mnie powala:tak:
Wczoraj napisałam maila do melkaj,ale narazie cisza.
A ile trwa uszycie takiego cuda?
W sumie nie wiem jak to wszsytko wygląda tzn zamówienie.Z tego co,się zorientowałam to trzeba sobie zamówić i MT jest dopiero szyte,no chyba że jest jakieś na zbyciu,czy tak?:confused:

Dziewczyny troche glupie pytanie:zawstydzona/y:Chce kupic miskowi dres welurowy ale na allegro wszytkie maja poliester wiecie moze czy sa takie bez dodatku sztucznego materialu 100% bawelna??

reklama
Dzieki bardzo Surv :-)Sa takie co maja 30% poliestru i takie co maja 15 % wiec wezme chyba ten z jak najmniejsza zawartoscia sztucznego materialu:tak:

Do góry