reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

my mamy niekapek z lovi, tesciowa go kupila i Malemu sie bardzo podoba bo ma dwie raczki po bokach takze moze go sobie swobodnie sam trzymac. naprawde jestem zadowolona:-)

reklama
Kochane, ja znów z alarmem wózkowym, bije sie z myslami czy kupić ten wóżek
JANE NOMAD kolor retro classic (549862515) - Aukcje internetowe Allegro
nowy kosztuje z 1500 zł, może na 500 zł go wylicytuje, co myślicie? ogólnie opinie ma dobre, sama nie wiem, poradźcie!!:sorry2:

Pabla Jane Nomad to rewelka:-D:tak: Jeśli masz okazję kupić za taką cenę to bierz śmiało.
Lekki, bardzo wygodny dla dziecka do spania. Super chruper:tak:
Faktycznie można się naciąć ale sprawdź sobie jeszcze komentarze tych sprzedających. Jeśli mają wszystkie pozytywne to myślę że można zaryzykować. Ale to tylko moje zdanie.

Ostatnia edycja:
liwus my nie mamy jesczez puzzli ale ja bym Ci radzila te wieksze bo sa trudniejsze w ewentualnym polknieciu po oderwaniu malego kawalka.

liwus, mnie się podobają te większe literki i cyferki.
My mamy mniejsze jeszcze po Bartku ale chyba kupię Natusi te duże bo w tamtych są małe części (np.środek cyferki 6) i boję się żeby nie połknęła.
Fakt jest taki że pochowałam te drobne kawałki ale Bartuś czasami wpada na świetny pomysł wypełnienia pustych miejsc i..:dry:
A, no i cena fajna. dzisiaj oglądałam takie w sklepie ale było tam tylko 9 puzzli a cena 39zł :-0

Poza tym myślę że jak maluchy trochę podrosną łatwiej im będzie wkładać te większe elementy w puste miejsca. Mój Bartuś uwielbiał się tak bawić. Wyciagałam mu z całego dywanika wszystkie literki i cyferki i godzina ciszy:tak: Taki był zajęty że szok:-D

Liwus - ja narazie mam te mniejsze literki i cyferki i jestem bardzo zadowolona:-) pochowałam tylko te małe części i młoda chwyta sobie te cyferki, wyciąga z puzzli, gryzie zawzięcie i też przy dobrym jej nastroju mam z pół godziny spokoju jak sie nimi zajmie:tak:
Mamabartka - nie kupiłam, doszłam do wniosku że wolę obejrzeć w realu jak on wygląda, ten wózek ma z 1,5 roku, wiec nie wiadomo w jakim technicznym stanie. I dzieki że zwróciłaś mi uwagę na komentarze, jak sie na coś napalę to na nic nie patrzę:zawstydzona/y: najwyższa cena była 405 zł i nie poszedł, bo nie przebili ceny minimalnej.

reklama
Do góry