reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Tosika ja probowalam przekluc rozgrzana igla,ale mi nie wyszlo jakas taka guma dziwna,wiec wygryzlam:zawstydzona/y: i dzialalo swietnie.

Tosika, ja próbowałam dać młodej kaszkę przez smoczki TT 3 i nic z tego więc wycięłam dziurkę malutkimi nożyczkami (takimi do obcinania paznokci:zawstydzona/y:) -igłą jakoś nie dało rady. Potem wygotowałam i działają super:-)
Precyzyjna to robota ale skuteczna:tak:
Najlepiej złapać tego smoka w dwa palce tak żeby koniec z dziurką się zupełnie spłaszczył i wtedy pomalutku podciąć więcej. Leci rewelka:-D

Dziewczyny powiedzcie czy ten GARNUSZEK NA KLOCUSZEK jest fajny? Wart swojej ceny? Bo jak mam wydać ze 100zł na zabawkę to muszę się upewnić czy warto. Bo zamierzałam małemu kupić coś na styl garnuszka na klocuszka tylko bez wydawania dźwięków a raczej to jest taki romb ( czy jaka to figura geometryczna:-p) i wkłada się do niej klocki no i jest o 3/4 tańsza.

Liwus, na Twoim miejscu wypróbowałabym u kogoś, czy Adasiowi się podoba. Mikusia w ogóle garnuszek nie rajcował, Olga umiarkowanie na niego reaguje - jak na razie, więc wiesz;-)

O jak w Bobasie to biorę jutro młodego i lecę a ile ten zestawik Cię kosztował:confused:

dwie butelki w zestawie uziowe;-) (są też niebieskie:happy:) kosztowały 39zł, o poj.260 ml, pojedyńcza butelka chyba też 260 kosztowała 22 zł ( ja kupiłam dwie dlatego bo były....nie śmiejcie się tylko- uziowe:-p a ta pojedyńcza jest identiko tylko że normalna bez kwiatków i ...uziu:rofl2:
dzięki za rady dziewczyny:tak::tak::tak:
zaraz M zaganiam do krojenia smoka ja bedę go instruowała wg. przykazań Mamybartkainatalki:-):-):-)

Tosika podaj lape:tak:.Ja kupilam dwie,bo tylko w zestawie byly niebieskie ze statkami,a kupilam jak jeszcze w ciazy bylam,teraz juz maly tylko raz dziennie z butli ciagnie,ale tak to sprawowaly sie super

KasiaDe dzięki za radę . Tak też zrobię tylko muszę wyczaić kto ze znajomych ma garnuszka na klocuszka:-)
Tosika a były może niekapki TT. Bo dałam dzisiaj pierwszy raz(nie licząc nieudanej próby jak miał 4 m-ce) Adasiowi z niekapka Aventu i nawet udało się trochę wypić soczku. A tak sobie pomyślalam że takiej butlki ze zwyczajnym smokiem to już zadługo niepokorzysta a kilka innych butelek na 1x dziennie mleko i kaszkę wieczorem to mam. Ale przydałby się niekapek,ale z podziałką a nie wiem czy TT mają takową.

reklama
Ja bym tego garnuszka nie kupiła,u mnie kupił to mój mąż na gwiazdkę Maksiowi uważam że nie jest wart swojej ceny jak dla mnie za drogi.Maks się bawi tymi klockami ale tak to by się bawił każdymi innymi klocuszkami.Przyszła do nas sąsiadka z półtoraroczną córką i na nią jakoś też nie robił wrażenie ten garnek.Zobaczymy może za jakiś czas Maks zacznie się tym bawić

Do góry