surv raczej nie ma bo gdyby bylo to musialabym sobie karte stalego klienta wykupic:-) ja uwielbiam kino i bardzo tesknie:-( najgorzej ze nawte nie mamy jak Malego zostawic bo rodziny brak, tzn jest tesc ale on w innym miescie i rzadko nas odwiedza
reklama
mamabartka
...i Natalki :)
Surv ja też zazdroszcze takiego kinau nas w Katowicach oczywiście nie ma bo tu się nic nie opłaca
No właśnie
Też bardzo chętnie byśmy skoczyły z Natunią na seansik, choćby do Katowic (15 min. samochodem) ale stąd najbliżej mamy do Krakowa, 1,5 godz. jazdy
survivor26
Mamy lipcowe'08
A do Zabrza czy Rybnika bliżej nie macie? tam też mają MultiBabyKinoNo właśnie
Też bardzo chętnie byśmy skoczyły z Natunią na seansik, choćby do Katowic (15 min. samochodem) ale stąd najbliżej mamy do Krakowa, 1,5 godz. jazdy
ja też bym chciała takiego kina, nasz Olsztyn to taka intelektualno-kulturalna dziura
dziewczyny mam dyskretne pytanie;-) czy powiększałyście same dziurki w smoczkach od butelek?? Kupiłam dzisiaj butelki z TT - były podwójnie pakowane i tam są dziurki male i szkoda mi bylo jeszcze dokupować smoczków do kaszki (szczególnie, że nie wiem czy niebutelkowejpannie podpasuje ten smoczek ) i tak sobie pomyslałam ze zrobie to sama, tylko zastanawiam sie czym też taką dziurke zrobić profesjonalnie
dziewczyny mam dyskretne pytanie;-) czy powiększałyście same dziurki w smoczkach od butelek?? Kupiłam dzisiaj butelki z TT - były podwójnie pakowane i tam są dziurki male i szkoda mi bylo jeszcze dokupować smoczków do kaszki (szczególnie, że nie wiem czy niebutelkowejpannie podpasuje ten smoczek ) i tak sobie pomyslałam ze zrobie to sama, tylko zastanawiam sie czym też taką dziurke zrobić profesjonalnie
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Tosika ja powiększałam dziurki w smoczkach z Nuka, i tak jak pisze Pabla igłą ale rozgrzaną na ogniem. Mi wyszło, a Wiki smoczka używa do dziś
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
święta racja , nawet porządnego basnu nie mamy. Dlatego ja się wybieram od Dobrego Miasta na basen a o kinie mogę sobie tylko pomarzyć... Ale może do Małpiego Gaju się wybierzemy któregoś razu?ja też bym chciała takiego kina, nasz Olsztyn to taka intelektualno-kulturalna dziura
dziewczyny mam dyskretne pytanie;-) czy powiększałyście same dziurki w smoczkach od butelek?? Kupiłam dzisiaj butelki z TT
Tosika szybko mów gdzie i za ile , to jutro wsiadam w samochód i pędzę...
reklama
Podziel się: