reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Niezły film, nie? myśmy na tym z Florą tydzień temu były i też zarykiwałam się ze śmiechu.....jako jedyna w kinie:-D Coś inne mamy chyba nie miały podobnego poczucia humoru:-p
Mowilam mamie aby poszla do kina z jakas kumpela a mama na to kolezanki mowily ze film nieciekawy a ja na to:szok::szok::szok:Dla mnie bombla lepszy niz lejdis i testosteron.Mnie"miesnie brzucha" po wyjsciu bolaly ..hehe:-D:-D

reklama
Ja narazie wózka nie zmieniam, chyba że uda mi sie go sprzedać:-pto kupie ale już spacerówkę- parasolkę.

Mama była wczoraj i powiedziała że jej sie nie podobało:dry:

Kicrym - bo to chyba nie jest film dla naszych mam;-):-)
ja chętnie pójdę, ale nie wiem kiedy, bo nie mamy młodej z kim zostawić:-(

wózek full wypas

A jeśli chodzi o film to własnie się zastanawiałam czy warto pójść....jak zachwalacie to wyciągnę męża na seansik:-):tak::tak:

A jeśli chodzi o film to własnie się zastanawiałam czy warto pójść....jak zachwalacie to wyciągnę męża na seansik:-):tak::tak:

ja też chyba się skuszę, nawet nie wiedzialam, ze być on taki smieszny:tak: tylko najpierw muszę teściową poprosić o pomoc w przypilnowaniu Tosi :crazy: ( kurdeeee) No ale jak fajny filmik to warto się poświecić:-p

Dziewczyny - pilna prośba do posiadaczek XLANDERA XT!!!
Prosze o krótkie opinie, co jest ok, a co was wkurza w tym wózku.
musze jutro do 12:00 zdecydować czy kupić taką spacerówkę za 450 zł - używana 3 mce.

reklama
Do góry